Call of Duty: Warzone Mobil Cihazlara Geliyor!

PC ve konsoldaki deneyimin aynısı hedefleniyor...

Call of Duty Warzone Mobil Cihazlara Geliyor!

Call of Duty: Warzone mobil platformlar için de duyuruldu. Şimdilik pek bir şey söylenmemiş olmasıyla birlikte, Activision cephesinde işe alım ilanları verildi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2 Onaylandı


Bildiğiniz gibi Infinity Ward tarafından geliştirilmiş olan ücretsiz Battle Royale oyunu Call of Duty: Warzone, 2020 yılının Mart ayı içerisinde yayınlanmıştı. Standart olarak yüz elli kadar oyuncu desteği sunulur iken, zaman sınırlı oyun modlarında ise bu sayı iki yüzü bulabiliyor.

Yayınlanmasının ardından Battle Pass sistemine entegre edilen Battle Royale oyunu, yeni Call of Duty’ler için birleşim noktası olmasının yanı sıra, tanıtımları için vitrin görevi de görüyor. Buna ek olarak, Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun çıkışından bir süre sonra, Fortnite benzeri bir etkinlik ile ana haritanın değişim geçirdiğini görmüştük.

Son olarak, Call of Duty: Vanguard ile Pasifik dolaylarına götüren Caldera isimli yeni bir haritanın da oyuncuların beğenisine sunulmasının ardından, Activision cephesinde heyecan verici bir duyuru yapıldı. Call of Duty: Warzone mobil cihazlar için de yayınlanacak.

Call of Duty: Warzone Mobil ile Buluşacak!

Ücretsiz Battle Royale oyununun mobil cihazlara geleceği, uzun zaman önce verilen bir iş ilanına dayalı olarak iddia edilmişti. Ne var ki bu gelişmeye ilişkin olarak bu zamana kadar yeni bir şey duymamıştık.

Call of Duty: Warzone için PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında sunulan büyük ölçekli aksiyonunun mobil cihazlar üzerinde de sunulması hedefleniyor iken, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların uzun yıllar boyunca keyif alabilmesi için tasarlandığı söyleniyor. Bu bağlamda da Activision, üretim, mühendislik, tasarım, sanat, pazarlama dahil daha birçok pozisyon için yetenekli geliştiricilerin arandığı iş ilanları vermiş.

Şimdilik bir çıkış tarihinin bulunmadığı mobil versiyon için ilk fragmanın yayınlanacağı zaman ise büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version