Call of Duty: Vanguard – Zombies Fragmanı Yayınlandı

Dark Aether hikayesinin öncesini merak ediyor musun?

Call of Duty Vanguard - Zombies Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty: Vanguard – Zombies detayları en nihayetinde bugün gerçekleştirilen özel bir canlı yayın ile paylaşıldı. Popüler mod, yapılan açıklamalara bakılırsa, bizlere yine keyifli zamanlar geçirtecekmiş gibi görünüyor.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Vanguard Türkiye Fiyatı


Geçtiğimiz sene satışa sunulan Call of Duty: Black Ops Cold War ile bir farklılık gerçekleştiren Activision, oyundaki ana senaryo, çok oyunculu ve Zombies modlarını ayrı sunumlar ile detaylandırma yoluna gitmişti. Geçtiğimiz ayın ortalarında gerçekleştirilen çok oyunculu modların ardından, bugün de Zombies detayları ortaya çıktı.

Call of Duty: Vanguard duyurusu sırasında yapılan açıklamada, Sledgehammer Games ana senaryo modu ile ilgilenir iken Zombies kısmının Treyarch tarafından ele alındığını öğrenmiştik. Haliyle mod, Call of Duty: World At War ile seriye kazandıran işin ehline emanet edilmiş durumda diyebiliriz.

Call of Duty: Vanguard – Zombies Detayları

Daha önceden verilen bilgiler ışığında Call of Duty: Vanguard – Zombies, bir önceki oyundaki Zombies hikayesinin öncesini anlatacak. Kooperatif deneyim, Dark Aether hikayesi ile iç içe geçecek ve son derece ilgi çekici bir evren yaratılmış olacak. Stalingrad şehrinden Call of Duty: World At War oyunundaki Shi No Numa’ya kadar uzanan senaryo boyunca da Von List’in zombi ordusu ile bütün cephelerde çatışmalara gireceğiz. Oynanışta aşina olunan elementlere yenilerinin de ekleneceği söyleniyor. Diğer bir deyişle, oynanış olarak daha gelişmiş bir Zombies bizleri bekliyor olacak.

Oyunun bu modu, çapraz platform ve eski ile yeni nesil konsollar arası oynanış sunmasının yanı sıra, son iki oyunda olduğu gibi, Battle Pass kapsamında aşama kaydetme sisteminin de bir parçası olacak. Geleneksel olarak dört kişi kooperatif oynayabileceğiniz Zombies’te oyuncular, yeni takviyelere, silah geliştirmelerine ve çok daha fazlasına erişim sağlayabilecekler. Elbette Mystery Box’ları da unutmamak lazım.

Verilen bilgiler doğrultusunda, modda bulunacak olan Sacrificial Heart adındaki bir obje ile çeşitli geliştirmeler arasından seçim yapabileceksiniz. Her defasında rastgele olarak karşınıza çıkacağı için, karakterinizi yaratırken dikkatli davranmanız gerekecek olup, aynı zamanda her oyunda farklı stratejiler uygulamanıza da imkan tanınacak.

Sacrificial Heart ve Covenant sistemini kullanmanız durumunda da yakın dövüş kurguları ve gerçekleştirdiğiniz infazlarda da zincirleme patlamalar yaratabileceksiniz.

Exit mobile version