Call of Duty: Vanguard Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Vanguard fiyatı için beklenen açıklama yapıldı. Oyunun resmi tanıtım videosu ile ilk bilgileri de geldi.

Call of Duty: Vanguard Türkiye Fiyatı, bugün itibarıyla yapılan resmi tanıtım etkinliği sonrasında belli oldu. Activision, oyunun ilk videosu ile birlikte Battle.net sayfasını da yayına aldı.

Activision’a bağlı oyun stüdyoları tarafından her sene piyasaya sürülen FPS oyunu Call of Duty, bu sene de şaşırtmadı. Sledgehammer Games tarafından geliştirilen İkinci Dünya Savaşı temalı oyun hakkında ilk bilgiler verildi.

Daha önce gün yüzüne çıkan ilk bilgilerden sonra Activision, resmi tanıtımın 19 Ağustos‘ta yapılacağını söyledi. Yapılan tanıtımla birlikte oyuna dair ilk bilgiler de gün yüzüne çıktı.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty sevdası yüzünden yakayı ele veren hırsız


İkinci Dünya Savaşı yıllarında geçeceği bilinen yapımın, hikaye tarafından ziyaret edilecek lokasyonlar da belli oldu. Tanıtıma göre Vanguard, Pasifik Okyanusu başta olmak üzere Kuzey Afrika, Doğu Avrupa ve Fransa gibi savaşın önemli cephelerinde haritalar barındıracak.

Call of Duty: Vanguard Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Her zamanki gibi Vanguard’da da bir askeri birliğin kontrolünü elimize alıyoruz. Verilen görevler doğrultusunda dünyanın çeşitli bölgelerinde çatışmalara katılacağız. Bu yerlerin ise WWII sırasında gerçekleşen önemli cepheler olması bekleniliyor. Henüz sadece bölge isimleri verilse de yakın zaman sonra haritaların isimlerinin de yayınlanması bekleniliyor.

Verilen bilgilere göre hem ana senaryo hem de çok oyunculu modda Kuzey Afrika, Avrupa bölgesinin Doğu Cephesi ve Batı Cephesi ve Pasifik bölgesine gideceğimiz oyunda, Zombies modunu Treyarch geliştiriyor iken Warzone haritasıyla da Raven Software ilgileniyor. Diğer bir deyiş ile her bir geliştirici stüdyo, seride uzman olduğu kısımla ilgileniyor.

5 Kasım 2021 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S platformları için piyasada olacak oyunun fiyatı da belli oldu. Yayınlanan resmi mağaza sayfalarında oyunun fiyatları aşağıdaki gibi sıralandı.

Oyunun paketleri ise ayrı ayrı içerikler barındırıyor. Genellikle oyun içi ekstra ödüller yer aldığı paketleri satın alırsanız, oyuna bir adım önde başlayabiliyorsunuz. Fakat her pakette ortak olan bazı detaylar da bulunuyor. Hemen aşağıdaki listede ise ortak içerikleri görebilirsiniz.

Exit mobile version