Call of Duty: Vanguard İnceleme Puanları Ortaya Çıkıyor

İkinci Dünya Savaşı dönemine yeni dönüş nasıl olmuş?

Oyun dünyasının en uzun soluklu serilerinden olan Call of Duty, yeni oyunu ile geçtiğimiz Cuma günü oyuncular ile buluştu. Geleneksel olarak çıkışından sonra yayınlanmaya başlanan Call of Duty: Vanguard inceleme puanları da yayınlanıyor. Bakalım halihazırdaki durum nedir? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Vanguard Sistem Gereksinimleri


Yeni Call of Duty, bizi İkinci Dünya Savaşı dönemine bir kez daha götürecek. Special Forces’ın köklerini oluşturan ve Batı Cephesi’nden Arthur Kingsley liderliğinde, Doğu Cephesi’nden keskin nişancımız Teğmen Polina Petrova, Pasifik Cephesi’nden savaşçı pilotumuz Yüzbaşı Wade Jackson ve ekibimizin ikinci Teğmen’i Kuzey Afrika’dan Avustralya asıllı Lucas Riggs olmak üzere Task Force One ekibinin kontrolünde olacağız.

1945 yılında geçen hikayeye göre, Berlin şehrinin düşünün ardından hayatta kalan ve yeni bir Hitler bulma arayışında olan Nazi grubu Dördüncü Reich’in yürüttüğü Project Pheonix operasyonunun arkasındaki gerçeği açığa çıkartmaya ve sona erdirmeye çalışacağız.

Call of Duty: Vanguard İnceleme Puanları Detayları

5 Kasım 2021 tarihinde PC (Battle.net), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuş olan oyunun inceleme puanlarının ortalaması, Metacritic üzerindeki bilgiye göre 76 / 100. Platformlara göre baktığımızda ise, şimdilik PlayStation 5 ortalaması 76 / 100 iken PC ortalaması 81 / 100 olarak görünüyor. PlayStation 4 ve Xbox konsolları için henüz bir ortalamanın oluşmadığını söyleyelim.

Call of Duty Vanguard Puanları

Oyun dünyasının önde gelen mecralarının da yer aldığı, şimdiye kadar yayınlanan inceleme puanlarına aşağıdan bakabilirsiniz.

Exit mobile version