Call of Duty: Vanguard (Alpha) Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynanabilecek!

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Call of Duty: Vanguard, oldukça yakın bir zamanda kullanıcılarla buluşacak. Eğer oyunun ön izleme sürümü ücretsiz bir şekilde test etmek isterseniz, Call of Duty: Vanguard (Alpha) bu hafta sonu PS4 ve PS5 kullanıcıları tarafından ücretsiz bir şekilde oynanabilecek.


Benzer İçerik: Vanguard Türkiye Fiyatı Belli Oldu!


Call of Duty: Vanguard (Alpha) Ücretsiz Oynanabilecek!

Champion Hill için düzenlenecek olan herkese açık alfa sürüm, tamamen ücretsiz olacak ve herhangi bir ön sipariş ya da harici bir abonelik zorunluluğu bulundurmayacak.

Call of Duty: Vanguard Türkiye Fiyatı

Sürüm, 23 Ağustos 03:00 PT (13:00 TSİ) itibarıyla PlayStation Store üzerinde ön yükleme sunulacak. Bu sürümü PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarının elde edebileceğini hatırlatalım.

Ön yüklemeyi yaptıktan sonra 27 Ağustos 10:00 PT (20:00 TSİ) tarihinden 29 Ağustos 10:00 PT (20:00 TSİ) tarihine kadar yeni oyunu dilediğiniz şekilde deneyimleyebileceksiniz.

Bir oyunun Alpha sürümünün, çeşitli yönlerden Beta sürümünden farklı olabileceğini unutmayın. Bu, vaat edilen özelliklerden bazılarının henüz oyunda olmayabileceği ve çeşitli hatalarla karşılaşabileceğiniz anlamına geliyor.

Temelde Alpha ve Beta ön izleme sürümlerinin amacı da, oyunculardan gelen geri bildirimler eşliğinde çeşitli sorunlara ışık tutmaktır. Yani beklentileri yüksek tutmamakta fayda var.

Peki siz Call of Duty: Vanguard hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

 

Exit mobile version