Call of Duty: Vanguard 7 Gün Ücretsiz Oynanabilecek

Piyasadaki güncel oyun için bir fırsat daha...

Activision ve Sledgehammer Games tarafından sunulan yeni bir fırsat ile Call of Duty: Vanguard 7 gün süreyle ücretsiz oynanabilecek. Ne yazık ki ana senaryo modu bu kapsama dahil değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Modern Warfare 2 Detayları Sızdırıldı


PC (Battle.net), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series üzerinde bugün itibarıyla başlayacak olan etkinlik, 26 Temmuz 2022 Salı günü TSİ 18:00 sıralarında sona erecek. Bu süreçte, Mercenaries of Fortune sezonu ile gelen USS Texas 1945 haritası, Blue Point Gun Game ve Shi No Numa modları dahil, bütün mevcut haritalar ve modlar ile Multiplayer ve Zombies Playlist’lerine erişim hakkınız olacak.

VGD-FREE-TRIAL-TOUT

Call of Duty: Vanguard 7 Günlüğüne Ücretsiz Oldu

USS Texas 1945 ilk olarak Call of Duty: WWII oyununda karşımıza çıkan klasik birçok oyunculu mod haritası oluyor. Blueprint Gun Game de yeni sezon ile gelmişti. Yapmamız gereken, on sekiz farklı silahı kullanarak maçı kazanmak. Halihazırdaki silahımız ile bir oyuncuyu öldürdükten sonra, farklı bir silaha geçip bir oyuncu daha öldürmemiz gerekiyor.

Shi No Numa ise tur tabanlı klasik bir Zombies deneyimi sunuyor. Bir söylentiye göre, bataklığın derinliklerinde Von List ile Kortifex the Deathless arasındaki bağı kopartabilecek bir kalıntı bulunuyor. Görevimiz ise mucize silahı inşa etmek, kalıntıyı bulmak ve Kortifex’in geçmişinin sırlarını ortaya çıkartmak.

Ücretsiz deneme süreci boyunca, Sphere, Mayhem, Shipment ve Das Haus dahil yirmiden fazla Multiplayer haritasını ve Team Deathmatch, Domination, Hardpoint ve Arms Race dahil hem klasik hem de yeni modları da deneyebilmemiz mümkün olacak.

Call of Duty: Vanguard Konusu

1945 yılında geçen hikayeye göre, Berlin şehrinin düşünün ardından hayatta kalan ve yeni bir Hitler bulma arayışında olan Nazi grubu Dördüncü Reich’in yürüttüğü Project Pheonix operasyonunun arkasındaki gerçeği açığa çıkartmaya ve sona erdirmeye çalışıyoruz.

Exit mobile version