Call of Duty Serisi Steam Mağazasına Dönüyor Olabilir

Steam mağazasında bir 'hayalet' görüldü!

Call of Duty Serisi Steam Mağazasına Dönüyor Olabilir

Görünüşe göre Call of Duty serisi Steam mağazasına geri dönüyor gibi. Reddit sitesinde yapılan bir paylaşım, kullanıcıları bir hayli heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Modern Warfare II Çıkış Tarihi Açıklığa Kavuştu


Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz günlerde Call of Duty: Modern Warfare 2 oyununun çıkış tarihi netlik kazanmıştı. 28 Ekim 2022 tarihinde satışa sunulacağı açıklanan oyunun yeni fragmanında, Ghost ve Captain Price dahil serinin tanıdık simalarının da geri döneceğini öğrenmiştik. Dahası ise, duyurunun üzerinden çok geçmeden yaşanan bir sızıntı ile yeni oyunun da PC platformunun yanı sıra her iki konsol nesline de çıkacağı ortaya dökülmüştü. Diğer bir deyişle, Call of Duty: Modern Warfare 2, PC (Battle.net), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Bizler ilk detaylara ne zaman kavuşacağımızın duyurusunu merak içerisinde bekler iken, Reddit kullanıcısı Kalinine tarafından yapılan paylaşım ile serinin yıllar sonra yeni oyunu ile Steam mağazasına geri döneceğinin ilk sinyali verilmişe benziyor.

Call of Duty Serisi Steam Mağazasına Dönecek Mi?

Hatırlayacağınız üzere Valve mağazasına gelen son Call of Duty, 2017 yılının İkinci Dünya Savaşı temalı oyunu olmuştu. Sonrasında ise Battle.net ile devam etme kararı alan Activision Blizzard, serinin yeni oyunlarını kendi mağazası üzerinden satmaya başlamıştı. Ancak görünüşe göre beş yıllık hasret sonunda bitiyor.

Kalinine isimli Reddit kullanıcısı, Steam mağazasındaki Call of Duty oyunlarının indirilebilir içerikleriyle ilgili sayfanın sağ alt köşesinde Ghost karakterinin yeni Modern Warfare 2 oyunundaki yüzünün göründüğünü fark etmiş. Ne var ki bu resim sonradan değiştirilmiş.

Şimdilik konu ile ilgili olarak Activision Blizzard veya Valve cephesinden herhangi bir açıklama gelmemiş olsa da, yaşanan bu gelişme ile PC platformundaki Battle.net özeli devrinin kapanacağı tahmin edilebilir. Elbette bunun için bekleyip, resmi açıklamayı dinlemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Bakalım gerçekten Steam mağazasına bir dönüş yaşanacak mı?


Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Call of Duty serisi Valve mağazasına geri dönmeli mi? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version