Call of Duty Oyunlarıyla İlgili Game Pass Açıklaması

Sadece Call of Duty oyunları da değil...

Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer, Call of Duty oyunlarıyla ilgili Game Pass açıklaması ile biz oyuncuları heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4 Game Pass Kütüphanesine Ekleniyor: Tarih Belli Oldu!


Geçtiğimiz hafta içerisinde Microsoft tarafından gerçekleştirilen canlı yayın sırasında, Activision Blizzard satın alımının meyvesini ilk göreceğimiz tarih belli olmuştu. Öyle ki, Haziran ayında çıkmış olan Diablo 4 oyunu 28 Mart 2024 tarihinde Game Pass kütüphanesine eklenecek. Hal böyle olunca, başta Modern Warfare 3 olmak üzere Call of Duty oyunlarının ücretli abonelik servisine ne zaman ekleneceği büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor. Hatta daha büyük bir merakla bekleniyor diyebiliriz.

Bildiğiniz gibi yakın bir zaman önce Game File tarafından Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer ile bir röportaj gerçekleştirilmiş ve şirketin kutulu oyun stratejisi gün yüzüne çıkmıştı. Aynı röportaj sırasında, Spencer tarafından Call of Duty oyunlarıyla ilgili Game Pass açıklaması da yapıldı.

Call of Duty Oyunlarıyla İlgili Game Pass Açıklaması: İlk Günden Geliyorlar!

Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer, Activision Blizzard, Xbox Game Studios ve ZeniMax Media yayıncılığındaki tüm oyunları ilk günden Game Pass abonelerine sunmayı hedeflediklerini açık bir şekilde dile getirdi. Bu açıklama, bahsi geçen büyük oyun yayıncılarının gelecekte satışa sunacakları oyunlarına erişim sağlayabilmek için fazla beklemeyeceğimizin sinyalini vermiş oldu. Listenin başında ise Call of Duty: Black Ops Gulf War yer alıyor. Aynı zamanda da, Game Pass kütüphanesinin her zamankinden çok daha fazla zenginleşeceğini ve değerleneceğini de şimdiden görmüş oluyoruz.

Yeni Call of Duty Açık Dünya Oynanış ile Karşımıza Çıkacak

Başta Call of Duty oyunları olmak üzere büyük yapımlar için Game Pass servisine giden yolun açılmış olması yeni aboneler çekmek adına stratejik bir hamle iken, Sony Interactive Entertainment başkanı ve Üst Yöneticisi Jim Ryan ve Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick tarafından geçmişte yapılmış karşıt açıklamalar var. Öyle ki her iki isimde, AAA oyunların ilk günden servise eklenmesinin yayıncılar için gelir kaybına yol açtığı gerekçesi ile sektör için olumsuz olduğunu söylemişti. Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer ise Game Pass servisinin geleceği için iyimser bir düşünce içerisinde.

Exit mobile version