Call of Duty Oyunlarından Detaylar Sızdırıldı!

Yeni bir Call of Duty sızıntısı daha yaşandı...

Yakın bir zaman önce Call of Duty oyunlarından detaylar sızdırıldı. Şimdilik Activision, Infinity Ward veya Treyarch tarafından resmi bir açıklama yapılmadığı için, söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty 2 Unreal Engine 5 ile Bir Başka Görünüyor


Bildiğiniz gibi bu sene Modern Warfare 2 ile Call of Duty maceramız devam edecek. Önümüzdeki sene ise ana seriden bir oyun yerine Call of Duty: Warzone 2 adıyla Battle Royale oyununun devamı yayınlanacak iken, bir de mobil versiyon üzerinde çalışılıyor.

Geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen bir sunumda, serinin sıradaki oyununa dair birçok detayı öğrenmiştik. Ne var ki çok oyunculu modlar ve dahası için şimdilik pek fazla bir açıklama yapılmış değil.

CODMW2

Call of Duty Oyunlarından Detaylar Neler İçeriyor?

Yakın bir zaman önce yaşanan büyük sızıntı hadisesi ise hem Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Treyarch tarafından geliştirilen yeni Call of Duty oyunu ile ilgili önemli detayların ortaya çıkmasına yol açtı. Warzone Mobile Alpha kaynaklı olarak yaşandığı söylenen sızıntı, çeşitli dosyaların ve görsellerin ortaya dökülmesine neden oldu. Akabinde ise veri madencisi RealityUK, merak edilen detayları takipçileri ile paylaştı. Öncelikli olarak, kullanıcının hesabı üzerinden paylaştığı harita isimleri şöyle:

Modern Warfare 2 Haritaları

Modern Warfare 2 Silahları

Modern Warfare 2 Oyun Modları

Modern Warfare 2 Perk’leri

Modern Warfare 2 Killstreak’leri

Modern Warfare 2 Saha Geliştirmeleri

Modern Warfare 2 Taktiksel Ekipmanlar

Call of Duty 2024 Haritaları

Call of Duty 2024 Silahları

Son olarak, Call of Duty: Modern Warfare 2 için 2023 yılının ilk çeyreğinde yayınlanacak olan DMZ modundan da bahsedilmiş. Fortress, Hydro, Quarry, Resort ve Trapper olmak üzere birkaç farklı harita üzerinde oynanabilecek modda, RHIB, SUV 1996 ve JLTV gibi araçlar kullanmak mümkün olacak. Oynanış sırasında da duruma göre tamamlamayabileceğiniz meydan okumalar ve görevler olacak. RealityUK de listelemeyi şöyle yapmış;

Exit mobile version