Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale Modu Ücretsiz Olabilir

Farklı bir battle royale mücadelesine hazır mısınız?

Call of Duty: Modern Warfare Ücretsiz Oluyor

Geçtiğimiz sene oyuncular ile buluşan ve diğer tüm Call of Duty oyunları gibi büyük sükse yapan Call of Duty: Modern Warfare ücretsiz oluyor.

En azından kısmen.


İlginizi Çekebilir: Klavye Mouse Desteği Olan PS4 Oyunları


Call of Duty: Modern Warfare Ücretsiz Oluyor!

2019 yılında oyuncular ile buluşan ve serinin en popüler oyunlarından birisi haline gelen Modern Warfare, hem grafikleri hem de diğer detayları ile dikkatleri üzerine çekmişti. Nitekim bir önceki oyuna göre de daha dikkat çekici bir hikaye ile gelmekte.

Oyunda Orta Doğu bölgesi üzerine kurulu bir hikaye üzerinde ilerleyen yapımcı şirket, terörü ve terör gruplarını konu ediniyor. Olaylar biraz daha toz pembe anlatılmış ve terör grupları da özgürlük savaşçıları gibi sevimli takma isimler ile anılmış olsa da sanıyorum ki ilgilenmemiz gereken detay bu değil.

Bildiğiniz gibi oyunun çevrim içi modları mevcut ve aslında bizi alakadar eden yer de burası.

Ölüm karşılaşması, takımlı ölüm karşılaşması ve bayrakları ele geçir gibi modlar serinin en çok sevilen modları. Fakat yeni bir mod daha ekleneceği duyuruldu.

Battle Royale modu.

Yapılan açıklamalara göre Battle Royale modu oyunculara ücretsiz bir şekilde sunulacak.

Battle Royale Modu Nedir?

Bildiğiniz gibi battle royale son birkaç senenin öne çıkan modası. Bu mod ile ilk defa Dayz’de karşılaşmıştık. Tam olarak aynı olmasa da buna benzer bir mod olduğu söylenebilir.

Hemen ardından H1Z1 ve aslında bu türü şaha kaldıran PUBG ve Fortnite gelmişti. Peki amaç ne midir?

Yüz kişi (sayılarda değişiklik olabiliyor) bir haritaya, sıfırdan elinde hiç bir şey olmadan atlıyor ve bulduğu ekipmanlar ile hayatta kalmaya çalışıyor. Tabii ki zaman ilerledikçe harita küçülüyor ve dışarıda kalanlar ölüyor. Sona kalan kişi ya da takımlar ise oyunu kazanmış oluyor.

Peki Call of Duty ne gibi farklılıklar sunacak?

Öncelikle battle royale modunun ücretsiz bir şekilde mart ayında oyuncular ile buluşacağı ve diğer bir çok oyundan farklı olarak 200 kişiyi destekleyeceği söyleniyor. İsminin ise Warzone olacağını biliyoruz.

Ayrıca söylentilere göre bu oyunun oynanacağı haritada bu olacak. Bunların dışında ise çoğu şey genel olarak aynı olacak. Bu oyun modu hakkında daha çok fikir edinmek için hemen aşığıdaki Call of Duty Mobile’ın Battle Royale moduna göz atabilirsiniz.

Peki siz bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz, bu oyun modu sizce başarılı olacak mı? Bunları ve diğer düşüncelerinizi hemen aşağıdaki yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version