Call of Duty: Modern Warfare Hafta Sonu Ücretsiz Oynanabilecek!

Süre konusunda bizimle dalga mı geçiyorsun Activision?

Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty Modern Warfare hafta sonu ücretsiz olarak tüm platformlardan oynanabilecek! İşte detaylar:


İlginizi Çekebilir: Yeni Call of Duty Vietnam’da mı Geçecek?


Call of Duty: Modern Warfare Bu Hafta Sonu Ücretsiz 

CoD Modern Warfare (2019), bu hafta sonu tüm platformlardan ücretsiz bir şekilde oyuncuların beğenisine sunulacak. 24 Nisan TSİ 20:00 ve 27 Nisan TSİ 20:00’a kadar 6v6 ve 10v10 modlarda oyuncular aşağıda yer alan haritalara deneyimleyebilecek.

Not: Ücretsiz hafta sonu etkinliğine erişebilmek için kullanıcıların Call of Duty: Warzone’u sistemlerinde bulundurmaları gerekmektedir. Warzone, PlayStation Store, Xbox Games Store ve Battle.net’ten ücretsiz indirilebilir. Herhangi bir abonelik sistemine ihtiyaç duyulmadığını da belirtmeden geçmek istemeyiz.

Call of Duty Modern Warfare

Oyun Hakkında: Oyuncular, genel güç dengesini sarsacak nefes kesen bir destanda ölümcül birinci kademe operatörlerinin rolünü üstleniyor ve bu yüzden oyun hiç olmadığı kadar riskli. CoD Modern Warfare, hayranlarını son derecede yeni, cesur ve kışkırtıcı bir hikâyenin içine sürüklüyor.

Bu hikâyeyle daha önce hiç olmadığı kadar şiddetli çarpışmalar geri geliyor ve modern savaşın değişken doğasına ışık tutuluyor. Her şeyi başlatan geliştirici stüdyo Infinity Ward, klasikleşmiş Modern Warfare serisini tepeden tırnağa destansı bir şekilde yeniden tasarlayarak sunuyor.

Duygu yüklü ve dramatik tek oyunculu hikâye senaryosuyla CoD: Modern Warfare, sadece kendisinden beklenecek şekilde sınırları zorlayarak kuralları çiğniyor. Oyuncular herkesçe bilinen Avrupa şehirlerinde ve Orta Doğu’nun tekinsiz düzlüklerinde farklı özel uluslararası kuvvetlere katılacak, nefes kesen gizli operasyonlara dahil olacak. Oyunu denemek için hemen Battle.net indirip, uygulamaya kayıt olup, ücretsiz denemeyi başlatabilirsiniz.


Battle.net indir


Peki ya siz oyunu deneyimleyecek misiniz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version