Call of Duty: Modern Warfare II Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Bir haftadan az bir zaman kaldı!

Call of Duty Modern Warfare II Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Activision ve Infinity Ward tarafından yapılan duyuru ile Call of Duty: Modern Warfare II tanıtım tarihi ortaya çıkartıldı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmandaki ipucu doğru çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty Serisi Steam Mağazasına Dönüyor Olabilir


Oyuncular olarak Call of Duty: Modern Warfare II için yapılacak olan tanıtımı büyük bir merakla bekliyoruz. Hatırlayacağınız üzere yakın bir zaman önce Artwork Reveal adı altında bir fragman yayınlanmıştı. Yeni oyundaki karakterlerin sahneye çıkartıldığı bu fragmanın bir noktasında, ekranda ‘J.8.22’ şeklinde bir yazısı beliriyordu. Bu elbette bizde yeni Call of Duty ile 8 Haziran 2022 tarihinde tanışacağımız beklentisi oluşmuştu.

Call of Duty: Modern Warfare II Tanıtım Tarihi Ne Zaman?

Bugün Activision ile Infinity Ward tarafından yapılan açıklama, beklentilerimizi doğrular nitelikte. Öyle ki, Call of Duty: Modern Warfare II tanıtımı önümüzdeki hafta Çarşamba günü TSİ 20:00 sıralarında başlayacak. Bildiğiniz gibi şu anda çıkış platformları belli olmasa da, PlayStation mağaza sayfası kullanıcıların oyunu istek listesine alabilmeleri için açılmış.

İlk fragmanın yayınlanmasının ardından Call of Duty: Vanguard dosyaları vesilesi ile yaşanan sızıntıda yeni oyunun standart, Cross-Gen Bundle ve Vault olmak üzere özel sürümleri sızdırılmıştı. Hatta Vault sürümünün içerik detayını da öğrenmiştik. Buna göre, otomatik olarak elli aşamasını atlayabileceğiniz Battle Pass, içeriğinde Ghost, Soap, Price, Farah operatörlerinin bulunduğu Red Team 141 Operator Pack, FJX Cinder Weapon Vault, on saat boyunca 2XP + 2WXP, on iki operatör görünümü ve on silah taslağı içeren Ghost Legacy Pack ve Açık Beta testine erken erişim hakkı sunacak. Ayrıca Açık Beta Testi de ilk olarak PlayStation konsollarında başlayacak.

Son olarak, yakın bir zaman önce, Steam mağazasındaki Call of Duty oyunlarının indirilebilir içeriklerinin bulunduğu sayfada Modern Warfare II oyunundaki Ghost karakterinin bulunduğu afişin kısa süreli olarak görünmesi, serinin Valve mağazasına geri dönüş yapacağının işareti olmuştu. Bakalım önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan tanıtım sırasında bu duruma da değinilecek mi? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version