Call of Duty: Modern Warfare 3. Sezon Duyuruldu!

Savaşmaya Hazırız!

Call-of-Duty-Modern-Warfare-sezon-3

Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan Call of Duty: Modern Warfare üçüncü sezonunundan ilk bilgiler gelmeye başladı. Call of Duty: Modern Warfare 3. Sezon Duyuruldu!


Benzer İçerik: Call Of Duty: Warzone Sezon 3 Detayları Sızdı! 


Call of Duty: Modern Warfare 3. Sezon Detayları

Call of Duty: Modern Warfare‘da ikinci sezonun bitmesine sayılı günler kala üçüncü sezondan yeni bilgiler yavaş yavaş açığa çıkmaya başladı. İlk olarak üçüncü sezonun posteri oyuncular ile paylaşıldı. Activison, Call of Duty: Modern Warfare 3. Sezon’u Twitter üzerinden duyurdu! 

Üçüncü sezonda bizleri nelerin beklediği hakkında çok fazla bir bilgi olmasa da posterden yaptığımız çıkarım ile üç yeni operatörün geleceğini tahmin ediyoruz.

Geçtiğimiz sezonun başında Infinty Ward bizlere multiplayer için iki yeni harita ve Operations modu için de iki harita vermişti. Üçüncü sezonundan da benzer sayıda harita vermesini bekiliyoruz.

Ekim ayında sezon birin başlaması ile battle pass sistemine geçen Call Of Duty: Modern Warfare’da yeni sezonun gelmesi ile birlikte yeni battle pass ile birlikte neler geleceği merak konusu. Önümüzde ki günlerde üçüncü sezon battle pass’in bütün ayrıntıları bizler ile olacak.

Call of Duty Modern Warfare 3. Sezon için resmi başlangıç tarihi belli oldu! Yeni sezon 8 Nisan Çarşamba günü oyuncuların beğenisine sunulacak.

Eski Haritalar Geri Geliyor Olabilir!

Call Of Duty: Modern Warfare’ın Reddit sayfasında Senescallo adlı kullanıcı yaptığı paylaşımla oyuna eklenmesi muhtemel haritaları, silahları ve operatörleri ortaya çıkardı. Senescallo adlı kullanıcı sadece haritalar değil bir çok detayı sızdırmış durumda. Yeni gelecek bir çok silah oyun modu hakkında bilgi sızdıran Reddit kullanıcısının bizlerle paylaştıklarının doğruluğunu önümüzde ki günlerde göreceğiz.

Call Of Duty oyuncularının en sevdiği haritalar arasında bulunan Backlot (MW) ve Village (MW3) haritalarının üçüncü sezon ile geri dönme ihtimali oldukça yüksek. Böyle sevdiğimiz klasik haritaları gördükçe MW2 ve 3’ün efsane haritası “Terminal” de keşke dönse demeden geçemiyoruz.

Backlot – (Call Of Duty 4: Modern Warfare )

Takımlar: Demon Dogs ve Jackals

Village – (Call Of Duty: Modern Warfare 3)

Takımlar: SAS ve Spetsnaz

Exit mobile version