Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered Sızdırıldı!

Seneyi remastered oyunlar ile kapatacağız.

Sızıntıları ile ünlenen TheGamingRevolution kanalı, Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered ‘ın hali hazırda geliştirildiğini yeni bir video ile duyurdu. Paylaşılan detaylara göre Modern Warfare 3 Remastered çok yakında resmi olarak tanıtılacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Warzone’da Hilecelere Yer Yok


Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered Yolda

Sızıntıları ile ünlenen TheGamingRevolution kanalı, Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered’ın hali hazırda geliştirildiğini yeni bir video ile duyurdu. Görünüşe göre, hem Modern Warfare 2 hem de Modern Warfare 3 remasterları 2018’den beri Activision’un planları arasında yer alıyordu, ancak Dallas’ta düzenlenecek yayının ertelenmesi ile duyurular ve yayın tarihleri rafa kaldırıldı.

TheGamingRevolution ayrıca Activision ve Sony’nin 2016 yılında PlayStation 4 için bu üçleme adına bir anlaşma yaptığını ileri sürdü. Anlaşma kapsamında Call of Duty: MW3 Remastered zamanlı özel oyun olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak. Activision tarafından henüz konu hakkında resmi bir açıklama gelmiş değil.

Call of Duty Modern Warfare 3MW3 Hakkında: Makarov efsanesinin en yeni ve final bölümünde Captain John ‘Soap’ MacTavish, SAS Captain John Price ve Delta Force ajanı, Sergeant Derek ‘Frost’ Westbrook ve SAS ajanı, Sergeant Marcus Burns gibi birçok farklı karakteri yönetme şansına sahip oluyoruz.

Amacımız çok basit, ancak bu amacı gerçekleştirebilmek için sahip olduğumuz tüm kudrete ve hızlı bir tetik parmağına ihtiyacımız olacak. Dünyanın dört yanını cehenneme çeviren terörist lideri Makarov’u yakalamak için çıkılan bu zorlu görevde her karakterin hikayesine tanıklık edip savaşmalı ve insanlığı yeni bir Dünya Savaşı’na sürükleyen dünyanın dört bir yanındaki savaşlara bir son vermeliyiz.


Remastered hakkında daha fazla detay paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden aktarmaya devam edeceğiz. Peki ya siz bu sızıntılar hakkında neler düşünüyorsunuz? Modern Warfare 3 Remastered’ı deneyimlemek için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle ve diğer takipçilerimiz ile paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version