Call of Duty: Modern Warfare 2 Duyurusuna Yakın Olabiliriz

Karanlıklarda bir Ghost belirdi!

Call of Duty: Modern Warfare 2 duyurusu için geri sayıma geçilmiş olabilir. Infinity Ward tarafından yapılan sosyal medya görselleri değişiklikleri, heyecan yarattı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2 Onaylandı


2019 yılında çıkan Call of Duty: Modern Warfare, alt seri için hafif yollu bir sil baştan oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Aradan geçen Black Ops Cold War ve Vanguard oyunlarının ardından, sıra yine Infinite Warfare stüdyosuna gelince, elbette Modern Warfare 2 için bekleyişe geçmiştik. Zaten bir süre önce duyuru yapmış olan Activision da durumu resmiyete döndürmüştü.

Peki beklenen duyuru ne zaman gelecek? Şimdilik henüz bir bilgi olmasa da, geliştirici stüdyonun yakın bir zaman önce sosyal medya hesaplarında yaptığı değişiklikler dikkat çekti. Hem profil hem de kapak görselleri karartıldı. Ne var ki bu görsellerin içine bir de şifre gizlenmiş.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Geliyor!

Hem IGN hem de seri ile ilgili güncel haberlerin ve içeriklerin paylaşıldığı CharlieIntel tarafından karanlık olan görsellerin parlaklık ayarı ile oynanınca, ortaya Call of Duty serisinin en sevilen karakterlerinden olan Ghost çıkmış. Kendisi bildiğiniz gibi bir SAS birimi ve gerçek adı da Simon Riley.

call of duty modern warfare 2 duyuru

Bildiğiniz gibi 2019 yılında çıkmış olan Call of Duty: Modern Warfare oyununun finalinde, Laswell ile Price arasında geçen konuşmada Task Force 1-4-1’in kurulduğunu öğreniyor ve hatta Simon Riley’nin de adının geçtiğine şahit oluyorduk. Yani ikinci oyunun geleceği esasında üç sene önce belgelenmişti.

Bu heyecan verici gelişmenin ardından, Modern Warfare 2 duyurusu için fazla beklemeyecek durumunda olabiliriz. Öyle ki, piyasadaki güncel oyunun ticari başarı anlamında bekleneni verememesinden dolayı bu yılın oyununun beklenenden erken çıkabileceği söyleniyordu. Haliyle resmi duyuru da beklenenden erken yapılabilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version