Call of Duty: Modern Warfare II Çıkış Tarihi Açıklığa Kavuştu

Yeni oyunda birçok tanıdık ismi de göreceğiz!

Call of Duty Modern Warfare II Çıkış Tarihi Açıklığa Kavuştu

Activision ve Infinity Ward, ağızlarındaki baklayı gıdım gıdım çıkartıyorlar. Geçtiğimiz aylarda onaylanan ve bu yılın son çeyreğinde çıkacak olan yeni Call of Duty: için tanıtımın ne zaman yapılacağı büyük bir merak konusu. Şimdilik net bir işaret verilmemiş olsa da, görünüşe göre epey yaklaşıyoruz. Call of Duty: Modern Warfare II çıkış tarihi bugün itibarıyla açıklığa kavuştu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Mobile 5. Sezon Başlıyor!


Hatırlayacağınız üzere bu ayın başlarında Tom Henderson ve TheGhostOfHope tarafından ortaya atılan bir iddia ile 2 Haziran 2022 tarihine işaret edilmişti. Bir ihtimal bu tarih doğru çıkacak gibi. Ancak öncesinde geliştirici ve yayıncı tarafından yavaş yavaş atılan adımlar ile heyecan gittikçe artıyor diyebiliriz.

Call of Duty: Modern Warfare II Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Bildiğiniz gibi 2019 yılında çıkmış olan Call of Duty: Modern Warfare oyununun finalinde, Laswell ile Price arasında geçen konuşmada Task Force 141’in kurulduğunu öğreniyor ve hatta Simon Riley’nin de adının geçtiğine şahit oluyorduk. Bu zaten devam oyununun Call of Duty: Modern Warfare II olacağını garantilemişti. Bugün yapılan duyuru ile de oyunun çıkış tarihi 28 Ekim 2022 olarak netleştirildi. Çıkış platformları ise belirsizliğini koruyor.

Duyuruya ek olarak, Artwork Reveal – Call of Duty: Modern Warfare II adı altında yeni bir fragman yayınlandı. Bir dakika uzunluğundaki fragmanda, gemilerin ve bu gemilerin üzerinde konteynerleri görebiliyoruz. Her birinin üzerinde de senaryo boyunca karşılaşacağımız karakterleri görebiliyoruz: Captain John Price, John “Soap” MacTavish, Kyle “Gaz” Garrick, tamamıyla yeni bir yüz olan Meksika Özel Kuvvetler Albayı Alejandro Vargas ve son olarak havadan çekimde Simon “Ghost” Riley karşımıza çıkıyor ve Task Force 141 ekibini tanımış oluyoruz.

Görünüşe göre yakın bir zamanda gerçekleşecek olan esas duyuru için atılan adımlardan bir tanesi. Zaten geçmişte de buna benzer adımlar atılmıştı. Büyük ihtimalle 2 Haziran 2022 tarihinde yeni oyun ile tanışacağız. Summer Game Fest 2022 açılış gecesi yayınında veya Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 sırasında oyun hakkında daha fazla detaya kavuşmayı bekleyebiliriz.

Son olarak, Call of Duty: Vanguard verileri aracılığı ile Call of Duty: Modern Warfare II ile ilgili ilk detaylar da sızdırıldı. CharlieIntel tarafından aktarılanlara göre, Standart Edition, Cross-Gen Bundle ve Vault Edition olmak üzere üç farklı sürüm ile çıkacak oyunun, platformları da bu sayede belli oldu. Yani PC (Battle.net) PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için çıkacağını rahatlıkla tahmin edebiliriz. Bu noktada, önceki oyunlarda olduğu gibi eski nesilden mevcut nesle yükseltmek yine ücretli olacak. Açık Beta testi ise öncelikli olarak PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarında düzenlenecek.

Oyunun Vault Edition sürümü otomatik olarak elli aşamasını atlayabileceğiniz Battle Pass, içeriğinde Ghost, Soap, Price, Farah operatörlerinin bulunduğu Red Team 141 Operator Pack, FJX Cinder Weapon Vault, on saat boyunca 2XP + 2WXP, on iki operatör görünümü ve on silah taslağı içeren Ghost Legacy Pack ve Açık Beta testine erken erişim hakkı sunacak.

Exit mobile version