Call of Duty: Mobile Sezon 9, Önümüzdeki Hafta Başlıyor

Zombiler geri dönüyorlar!

Call of Duty Mobile Sezon 9, Önümüzdeki Hafta Başlıyor

Geçtiğimiz ayın sekizinci sezonundan sonra, Call of Duty: Mobile Sezon 9 önümüzdeki hafta içerisinde başlayacak. Yeni içerikler ile ilgili tüm detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: EA, Call of Duty Serisinin Xbox’a Özel Olmasını Umuyormuş


Call of Duty serisi konsollar ve PC kadar mobil cihazlar üzerinde de boy gösteriyor. Bu bağlamda, ana seri kadar bu oyun için de yeni içerikler, sezon sistemine bağlı olarak periyodik düzende yayınlanıyor. Bu yılın dokuzuncu sezon Call of Duty: Mobile içerikleri de en nihayetinde kendilerini gösterdiler.

 

12 Ekim 2022 Çarşamba günü TSİ 03:00 sıralarında Zombilerin Dönüşü adıyla başlayacak olan yeni sezon, Hacienda haritasının Cadılar Bayramı’na uygun versiyonu, Perili Yolculuk adıyla tematik bir etkinlik, yeni Savaş Bileti ve çok daha fazlasını oyuncuların beğenisine sunacak.

Call of Duty: Mobile Sezon 9 İçerikleri Neler Olacak?

Tematik etkinlikte, Multiplayer ve Battle Royale kapsamındaki maçlarda günlük ve haftalık görevleri tamamlamanız karşılığında Cadılar Bayramı Jetonları kazanacaksınız. Bu jetonları da çeşitli ödüllere erişim sağlayabileceğiniz Cadılar Bayramı Şekerleri’ne döndürebileceksiniz. Eğer liderlik tablosunun en üst basamağına yükselirseniz, fazladan ödüller kazanabilmeniz de mümkün olacak.

Bunun dışında, iki farklı mod ile zombiler de geri dönüş yapacaklar. Bu modlardan birincisi, ekibiniz ile tur tabanlı oynanışta hayatta kalmaya çalışacağınız Zombies Classic olacak. Super Attack of the Dead ise, hayatta kalanlar grubunun etrafında dönecek ve ayakta kalan son insana veya zombiye kadar maç devam edecek. Maç süresince, hem enfeksiyon kapanlar hem de hayatta kalanlar yeni beceriler kazanacaklar.

Yeni sezon ile gelecek olan Savaş Bileti’nde hem ücretli hem de ücretsiz olmak üzere yeni operatörler, fonksiyonel silahlar, silah şablonları, kartvizitler, süsler, COD Puanları ve daha fazlasını kazanabilmek mümkün olacak. Ücretsiz olarak edinebileceğiniz içeriklerin arasında, on dördüncü aşamada açabileceğiniz uzaktan kumanda ile patlatılan C4 ve yirmi birinci aşamada açılan King 6 Taarruz Tüfeği olacak. Ücretli tarafta ise Kui Ji, Domino, Zero ve Merc 5 operatör görünümleri ve ICR-1, SKS, GKS, Chopper ve Krig 6 için silah şablonları ilk günden sizin olacak.

Son olarak, sezonluk meydan okumalar ve yeni içerikler ile mağaza güncellemesi de dokuzuncu sezonun diğer yeniliklerinden olacak.

Exit mobile version