Call of Duty: Mobile Sezon 11 İçerikleri Neler Olacak?

Yeni sezon öncesi şarjörler dolduruldu mu?

Call of Duty serisi konsollar ve PC kadar mobil cihazlar üzerinde de boy gösteriyor. Bu bağlamda, ana seri kadar bu oyun için de yeni içerikler, sezon sistemine bağlı olarak periyodik düzende yayınlanıyor. Call of Duty: Mobile Sezon 11 içerikleri de en nihayetinde kendisini gösterdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni PC ve Xbox Game Pass Aralık 2021 Oyunları Açıklandı


Yakın bir zaman önce duyurulan yeni sezon, 17 Aralık 2021 Cuma günü TSİ 03:00 sıralarında başlayacak. Kış mevsiminde olup yıl sonuna da yaklaştığımız için, mobil oyunun yeni içerikleri de tahmin edersiniz ki mevcut döneme göre hazırlanmış ve oldukça ilgi çekici görünüyor.

CoD Mobile Sezon 11 Başlıyor

Call of Duty: Mobile Sezon 11 İçerikleri Detayları

Son Kar Tanesi adı altındaki yeni sezon ile yeni operatörlerin, yeni silahların, yeni bir haritanın, yeni çok oyunculu modun yanı sıra, oyuncuları favorisi içerikler de geri dönüş yapacaklar.

Call of Duty resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamaya bakılırsa, ilk olarak Call of Duty: Black Ops 4 oyununda gördüğümüz Buzkıran (Icebreaker) haritası mobil oyunun da içeriğine dahil oluyor iken, Kartopu Savaşı ise yeni çok oyunculu mod olacak. Adına uygun olarak oyuncular birbirlerine kartoplarını kullanarak savaşacaklar.

Ölen oyuncular kartopu yığınına dönüşecek ve rakip takım da bunların kendi alanına götürerek puan kazanmaya çalışacak. Bu sayede, hem kardan adamınıza farklı görünümler kazandırabilecek hem de birbirinden farklı sürprizler de sizleri bekleyecek. Buna ek olarak, savaş sırasında da gizemli hediye kutuları ile farklı güçlendirmeler elde edebileceksiniz.

Sezon 11 ile Ho-Ho-Hot Drops isimli yeni bir temalı etkinlik de sizi bekliyor. Tercihen Battle Royale oyununda hediyeleri toplayabilir veya çok oyunculu maçlarda puan peşinde koşabilirsiniz. Yeteri kadar puan toplamanız durumunda, Battle Royale oyununda özel iniş noktası açabilmeniz mümkün oluyor.

Yeni sezon ile gelecek olan yeni Battle Pass kapsamında, sadece oynayarak on dördüncü aşamada Munitions Box operatör yeteneği ve yirmi birinci aşamada açılacak PKM dahil UL736, Sticker ve Warm Plaid kamuflajlar ve daha birçok içeriği açabilmeniz mümkün olacak. Battle Pass satın almanız durumunda ise, Vagr Modir, Soap, Atlas ve Keegan operatörlerini, PKM, KN-44, MSMC, MAN-O-WAR ve Echo dahil yeni silah planları ve daha birçok şeyi elde edebileceksiniz.

Son olarak, Nuketown Russia ve Yaşayan Ölülerin Kuşatması geri dönüş yapacak iken, Holiday Raid, indirimli eşyalar, yeni sezonluk meydan okumalar, yeni İçerik Üreticisi Kulübü ve Özel Paketler ve yeni çizimler de sizleri bekleyecek.

Call of Duty: Mobile Sezon 11 için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version