Call of Duty: Mobile Desteği Kesilmeyecek

Warzone Mobile bu duruma engel olmayacakmış...

Geçtiğimiz günlerde Microsoft tarafından yapılan Call of Duty: Mobile açıklaması sonrasında endişeye kapılan oyuncuları, Activision güncel bir paylaşım ile sakinleştirdi. Call of Duty: Mobile desteği uzun vadede tam gaz devam edecek. Warzone Mobile sonrasında dahi bu tutum değişmeyecek gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty 2023, Modern Warfare 2’nin Devamı Olabilir


TiMi Studio Group tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan Call of Duty: Mobile, 2019 yılından bu yana ücretsiz oalrak oyuncular ile buluşuyor. Her yıl yeni sezonluk içerikler ile güncel kalmaya devam eden mobil oyun, serinin aynı PC ve konsollara çıkan versiyonlar gibi hem başarı hem de Activision için büyük bir gelir kapısı olmaya devam ediyor. Ne var ki yakın bir zaman önce Microsoft, Call of Duty: Mobile ile ilgili dikkat çeken bir söylemde bulunmuştu. Öyle ki aşamalı olarak durdurulmasının ve en nihayetinde de Call of Duty: Warzone Mobile ile bayrak değişimi yapmasının beklendiği dile getirilmişti.

Screenshot_2019-11-15-1-Activision-on-Twitter-Call-of-Duty-Mobile-wants-YOU-Thanks-to-our-amazing-community-PlayCODMobil...

Call of Duty: Mobile Desteği Uzun Vadede Devam Edecek

Bu açıklama elbette oyunun hayranları arasında bir endişenin baş göstermesine yol açmıştı. Ancak sonradan duruma açıklık getirmek için sosyal medya üzerinden açıklama yapan Activision, yüreklere su serpti.

Call of Duty: Mobile Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama şu şekilde;

“Call of Duty: Mobile’ı tüm Call of Duty markasının ve genel mobil stratejimizin önemli bir parçası olarak görüyoruz. Dünyadaki en iyi hayranlara sahibiz ve uzun vadede yeni içerik, aktiviteler ve güncellemelerin bulunduğu sağlam yol haritası ile desteklemeye devam etme niyetindeyiz.”

Elbette bu planların Microsoft satın alımı sonrasında değişip değişmeyeceğini zaman gösterecek, ama şirket içinde Call of Duty: Warzone Mobile sonrasında dahil Call of Duty: Mobile oyuncularının yalnız bırakılmayacağı yönündeki kararlılık devam ediyor.

Exit mobile version