Call of Duty Kore Savaşı Dönemini Anlatabilir

Yeni Call of Duty oyunu Kore Savaşı temasıyla oyuncuların karşısına çıkabilir.

Call of Duty Kore Savaşı Türk Askerleri

Call of Duty Kore Savaşı hakkında iddialar güçlenmeye başladı. Daha önce Call of Duty oyunlarına dair yayınladığı bilgilerin birçoğu doğru çıkan ModernWarzone isimli Twitter kullanıcısı, yeni oyuna dair bilgiler aktardı.

Activision, her yıl yeni bir Call of Duty oyunu çıkarmayı geleneksel hale getirmişti bildiğiniz üzere. Dört farklı oyun stüdyosuyla aynı IP üzerinde çalışarak, her sene farklı bir oyun çıkarmayı başaran şirket, 2021’i de elbette boş geçmedi.

Kasım 2021 içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen yeni Call of Duty oyunu için beklenen sızıntılar ise gelmeye başladı. Daha önce yayınlanan CoD oyunları için doğru tahminler yapan Twitter kullanıcısı, bazı açıklamalar yaptı. 2021’de çıkacak oyunun temasına dair bilgi aldığını belirten ModernWarzone, Kore’yi işaret etti.

Call of Duty Kore Savaşı Teması ile Piyasaya Çıkacak

Aslında 2020 yılında piyasaya sürülecek oyunun, Sledgehammer Games tarafından hazırlanması bekleniyordu. Fakat Raven Software ile ortak geliştirme yapan stüdyo, bu ortaklığı sürdürememiş ve geliştirmeden ayrılmıştı. Bu sefer görevi Treyarch ve Raven’a devreden Activision, Black Ops Cold War adını verdiği oyunu hazırlamıştı.

Sledgehammer’ın devre dışı kalmasından sonra ise stüdyonun 2021 oyununa odaklandığı iddiaları ortaya çıkmıştı. Gelen ilk bilgiler de Sledge’in oyunu hazırladığını doğrular nitelikteydi. ModernWarzone isimli hesap ise geliştirici stüdyonun SledgeHammer olduğunun altını çizerken, yeni oyunun bizi Kore Savaşı yıllarına götüreceğini iddia etti.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Black Ops Cold War İncelemesi


ModernWarzone, bu yılın Call of Duty oyununun bizi 1950’li yıllara götüreceğini ve 1950 – 1953 yılları arasında gerçekleşen Kore Savaşı dönemini anlatacağını söylüyor. Sitenin geçmişte sızdırdığı bilgiler ile önemli bir itibar kazandığını belirtelim. Diğer bir deyişle, karşımıza güvenilir bir kaynak var. Ancak her şeye rağmen bu bilgiyi Activision tarafından teyit edilmediği için bir söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Malumunuz ne kadar güvenilir olduğu söylenirse söylensin, her daim bir yanılma payı vardır.

Öte yandan, yukarıda da bahsettiğimiz gibi, yeni oyun ile ilgili birçok bilinmez söz konusu. Her ne kadar çıkış zamanı olarak Ekim veya Kasım ayı olacağı büyük ölçüde ihtimal dahilinde olsa da, mevcut nesil konsolların yanı sıra PlayStation 4 ve Xbox One için de çıkış çıkmayacağı belirsiz. Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun çıkışına birkaç ay kala duyurulmasına bakacak olursak, bu yeni oyun için de merak edilen detayları öğrenebilmek için epey bir süre bekleyecek olabiliriz. Tabii ki öncesinde Activision yine birtakım ipuçları ile beyin fırtınası yaptırma yöntemini uygulayabilir.

Exit mobile version