Call of Duty Hileciler için Önlem Alıyor

Bakalım Call of Duty cephesi nasıl bir adım atacak?

Call of Duty Hileciler için Önlem Alıyor

Call of Duty hileciler için etkin koruma sistemini yakında tanıtacakmış gibi görünüyor. Twitter üzerinden yapılan paylaşım ise epey sert bir tutumun yansıması niteliğindeydi. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Vanguard Hikaye Fragmanı Yayınlandı


Çok oyunculu modlar, günümüzde artık en az ana senaryo modu kadar ilgi çekiyor. Hatta Call of Duty için yapılan bir araştırmanın, oyuncuların ana senaryo modunu görmezden gelip çok oyuncu modlar ile daha fazla ilgilendiğini göstermişti.

Her ne kadar arkadaşlarımızla beraber oynamak keyif verici olsa da, işin içine diğer oyuncular girince bu keyif kaçabiliyor. Çünkü, bilhassa son dönemde hile yapan oyuncuların sayısında ciddi bir artışın olduğunu görebiliyoruz. Call of Duty: Warzone sonrasında, Call of Duty: Vanguard ve son olarak Battlefield 2042 oyunlarının beta testlerinde katılımcıların çoğu bundan muzdarip olmuştu.

Call of Duty Hileciler için Açıklamada Bulundu

Haliyle geliştirici stüdyolar da bu duruma karşı bir önlem alabilmek için ellerinden geleni yapmakla uğraşıyorlar. DICE bu konuda kendi açısından adımlar atacağını belirtirken, Call of Duty Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım ise hilecilere sert bir dille göz dağı verir nitelikteydi.

Bildiğiniz gibi serinin son oyununun duyurusu yapıldığında, hile koruma sisteminin de gündemde olduğu söylenmişti. Bu hafta ise konuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı ve şu sözlere yer verildi:

“Sevgili hileciler,

Oyunları seviyoruz. Bu bizim tutkumuz. Dünyadaki en büyük hayranlara oyunlar yapıyor olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Her zaman doğrusunu yapamıyoruz, ama kendimizi elimizden gelenin en iyisini yapmaya adadık.

Hile yapmak eğlenceyi herkes için mahvediyor. Kimse bir hileciyi sevmez. Hedefimiz eğlenceli ve adil bir deneyim sunmak. Geliştiricilerimiz için. Hayranlarımız için. En önemlisi de…her yerdeki Call of Duty oyuncular için.

Hileciler hoş gelmediler. Hileciler için tolerans yok ve yakında bunun ne anlama geldiğini öğreneceksiniz.

Call of Duty”

Görünüşe göre Activision ve bünyesindeki geliştirici stüdyolar, etkin bir yöntem üzerinde çalışıyorlar. Açıkçası karşımıza nasıl bir sistemin çıkacağını merak etmedik değil ve öğrenmek için çok fazla beklemeyecekmişiz gibi görünüyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version