Call of Duty: Black Ops Cold War Sistem Gereksinimleri!

Soğuk Savaş için gerekli teçhizata sahip misin?

Call of Duty Black Ops Cold War

Activision merakla beklenen yeni Call of Duty oyunu Black Ops Cold War’un PC sistem gereksinimlerini paylaştı. Peki Call of Duty: Black Ops Cold War için nasıl bir sisteme ihtiyacınız var? Call of Duty: Black Ops Cold War sistem gereksinimleri. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Call Of Duty: Black Ops Cold War Beta İnceleme


Call of Duty: Black Ops Cold War Sistem Gereksinimleri

Activision merakla beklenen yeni Call of Duty oyunu Black Ops Cold War’un PC sistem gereksinimlerini paylaştı. Aşağıdan sistem gereksinimlerine ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri: 

Ultra (RTX Açık) Sistem Gereksinimleri: 

Treyarch ve Raven Software ortaklığıyla geliştirilen yapım her yıl olduğu gibi bu sonbaharda (13 Kasım) raflardaki yerini almış olacak ve adından da anlaşılacağı üzere Soğuk Savaş döneminde geçecek. Her ne kadar ikinci oyun, ilk oyunla hikaye olarak bağını koparmamış olsa da oyuncular beklemedikleri bir hikaye ile karşılaşmışlardı.

Treyarch‘ın tekrar eskilere dönme isteği olduğu bilinenler arasındayken, yeni oyunun konusunun Soğuk Savaş olarak seçilmesi ise sürpriz olmadı. Cold War söylentisinden önce Call of Duty: Vietnam söylentileri ortaya çıkmış ve yeni oyunun Vietnam Savaşı anlatacağı dile getirilmişti.


Peki siz bu sistem gereksinimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyun için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version