Call of Duty: Black Ops Cold War Bu Hafta Oynaması Ücretsiz!

Tebrikler... Soğuk Savaş dönemine ücretsiz giriş hakkı kazandınız.

Call of Duty Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War bu hafta oynaması ücretsiz oldu. Oyunun multiplayer modunu oyuncular 24 Aralık tarihine kadar ücretsiz olarak deneyimleyebilecek. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Call Of Duty: Black Ops Cold War İnceleme


Call of Duty: Black Ops Cold War Ücretsiz Oldu

CoD: Black Ops Cold War bu hafta oynaması ücretsiz oldu. Ücretsiz oynama haftası 24 Aralık TSİ 21:00’a kadar devam edecek. Multiplayer toplam 18 haritayı içerisinde barındırıyor. Activision oyun modlarını iki aşamaya bölme kararı almış.

İlk aşama 17-21 Aralık tarihleri arasında Team Deathmatch, Domination ve 2v2 Gunfight modlarından oluşuyor. İkinci aşama 21-24 Aralık tarihleri arasını kapsıyor ve Prop Hunt, Combined Arms: Hardpoint ve Fireteam: Dirty Bomb modlarından oluşuyor. Oyuncular 21-24 Aralık tarihleri arasında ilk aşama modlarına da erişebilecek.

Diğer Call of Duty oyunlarında da uygulandığı gibi iki kat deneyim puanı Cold War için de geçerli olacak. İlgili indirme sayfalarına mevcut cihazlarınızın mağaza kısmından ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri. Cold War inceleme yazımızı henüz okumadıysanız yukarıda yer alan link üzerinden içeriğimize ulaşabilirsiniz.

Oyun Hakkında: Black Ops serisi, orijinal ve hayranları tarafından çok sevilen CoD: Black Ops’un devam oyunu Cold War ile geri döndü. Black Ops Cold War oyunuyla hayranlar, 1980’lerin başında dengelerin altüst olduğu jeopolitik Soğuk Savaş’ın içine sürüklenecek.

Oyuncuların tarihî figürler ve acı gerçeklerle yüz yüze geleceği bu sürükleyici tek oyunculu Campaign modunda hiçbir şey göründüğü gibi değil. Dünya çapında Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye Sovyet KGB ana karargâhı gibi yerlerde savaşmaya hazır ol. Elit ajanlardan biri olarak, amacı dünyanın güç dengesini bozmak ve tarihin gidişatını değiştirmek olan gizemli karakter Perseus’un izini süreceksin.

Woods, Mason ve Hudson gibi klasikleşmiş karakterlerle dünya çapındaki bu savaşın karanlık iç yüzüne giriş yap ve yeni ajan ekibiyle yıllardır planlanan bu komploya bir son ver. Oyuncular Campaign modunun yanı sıra, silahlar ve ekipmanlarla dolu bir Soğuk Savaş deneyimini yeni nesil Multiplayer ve Zombies modlarıyla da yaşayacak.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version