Call of Duty 2023 Sezonluk İçerik Detayları Sızdırıldı

Şimdilik resmi bir açıklama yok...

Call of Duty 2023 Sezonluk İçerik Detayları Sızdırıldı

Bildiğiniz gibi son dönemde önemli skandallar yaşanmıştı. Mesela Grand Theft Auto 6 ile ilgili oynanış videoları ve yazılı detaylar, Horizon Forbidden West oyununun alfa sürümünün sızdırılması gibi. Şimdi de Call of Duty 2023 ile ilgili içerik planları sızdırıldı. Activision Blizzard tarafından henüz konuyla ilgili teyit veya yalanlamada bulunmuş değil. 


İlginizi Çekebilir: Call of Duty 2023, Büyük Bütçeli Oyun Olacakmış


Şu an için Activision Blizzard tarafından yeni Call of Duty hakkında herhangi bir imada dahi bulunmuş değil. Ama son yaşanan gelişme ile henüz duyurulmamış olan oyunla ilgili içerik planlarının sızdırılmış durumda. 

Söylenene göre, bilgisayar korsanlarının şirketteki bir personeli kandırdığı ve sürüsüne bereket hassas veriye erişim sağladı. Sonrasında da üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı sezon detaylarını ve gizemli bir Jupiter projesinin planlandığına dair bilgileri Twitter üzerinden paylaştı. 

Call of Duty 2023 Sezonluk İçerik Detayları

Twitter gönderisine iliştirilen görsellere göre, 15 Mart – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek üçüncü sezonda, iki yeni operatör, bir lisanslı, üç yeni silah, üç temel harita, bir savaş haritası, dört Gunfight haritası, bir Spec Ops #1, Raid T#3, Tier 1 Etkinliği, bir Savaş Bileti, Tier 1 Etkinliği ve yetmiş Bundle gelecek.

15 Mayıs – 16 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek dördüncü sezonda, iki yeni operatör, bir lisanslı, üç yeni silah, iki çekirdek harita, iki savaş haritası, dört Gunfight, bir Spec Ops #1, Raid T#4, bir küçük harita, Tier 1 Etkinliği, bir Savaş Bileti, Tier 1 Etkinliği, yetmiş Bundle sunulacak.

Beşinci sezon ile ilgili herhangi bir bilgi yok iken, 15 Eylül – 8 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan altıncı sezon ise iki yeni operatör, bir lisanslı, üç yeni silah, iki çekirdek harita, bir GW Haunting of Saba Etkinliği, bir Savaş Bileti, Tier 1 Etkinliği ve yetmiş Bundle ile gelecek.

Bunların dışında, üçüncü ve dördüncü sezonlar ile ilgili detayların yer aldığı görselin alt tarafında, Jupiter GL4, JupiterAlfa ve Jupiter GL5 de göze çarpıyor. Bunların ne olduğu henüz bilinmiyor olsa da, sırasıyla 7 – 28 Nisan 2024, 26 Mayıs – 2 Haziran 2024 ve 9 – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecekleri görülüyor.

Son olarak, daha önceki haberimizde de aktardığımız üzere, Call of Duty 2023 esasen Modern Warfare 2 içeriği olarak doğmuş ama sonradan büyük bütçeli bir oyuna döndürülmüştü. Ne var ki şu an için Activision Blizzard tarafından her iki konuya ilişkin bir açıklama da getirilmiş değil.

Exit mobile version