Call of Duty 2023, Modern Warfare 2’nin Devamı Olabilir

Modern Warfare 3 geliyor mu?

Geçtiğimiz günlerde, bu yılın Call of Duty oyunu hakkında sıcak gelişmeler yaşanmıştı. Her ne kadar teyit veya yalanlama gelmemiş olsa da söylenti olarak bir kenarda tuttuğumuz bu bilgilerin ardından, Jason Schreier tarafından yayınlanmış bir rapor ilginç eklemeler yaptı. Öyle ki Call of Duty 2023, Modern Warfare 2 için devam niteliği taşıyabilirmiş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty 2023 Sezonluk İçerik Detayları Sızdırıldı


Activision tarafından henüz Call of Duty 2023 hakkında söylenmiş bir şey yok, ama geride bıraktığımız zaman zarfında bu yılın oyunu ile ilgili birtakım iddialar ve sızıntılar ile karşılaşmıştık. Insider Gaming sitesinde yer alan bir paylaşımda, Modern Warfare 2 içeriği olarak doğmuş ama bir süre sonra büyük bütçeli hale getirildiği belirtilmişti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde ise Activision şirketindeki personelin bilgisayar korsanları tarafından kandırılması ile sezonluk içeriklerin bir kısmı ile ilgili bilgiler sızdırılmıştı. Bu bilgilerin yanı sıra, gizemli bir Jupiter projesinin varlığından da haberdar olmuştuk.

Call-of-Duty-Modern-Warfare-2_01-1200x675

Call of Duty 2023, Modern Warfare 2’nin Devamı Mı Olacak?

Geçtiğimiz hafta içerisinde Jason Schreier tarafından Bloomberg üzerinden yayınlanan yeni rapor, yeni Call of Duty hakkında ilginç yeni bilgileri ortaya çıkartmaya devam etti. Yeni oyunun Modern Warfare 2 için bir devam niteliği taşıyacağını belirten Schreier, buna rağmen Modern Warfare 3 olarak isimlendirilmeyebileceğini sözlerine ekledi. Infinity Ward gözetiminde Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Treyarch stüdyosunun da destek sunduğu oyun, yeni bir ana senaryo modu ve çok oyunculu mod haritaları olacakmış.

Son olarak, yeni Call of Duty’nin ayrıca Modern Warfare 2 oyunundan haritalar ve modlar içerebileceği de söyleniyor. Ne var ki planlar kesin değilmiş ve oyunun çıkışına kadar şirket içinde fikir değişimi yaşanabilirmiş.

Exit mobile version