Büyük PlayStation Sunumu İçin Yeni İddia!

Heyecan var mı, heyecan?

Büyük PlayStation Sunumu İçin Yeni İddia!

Bir süredir haberdar olduğumuz büyük PlayStation sunumu, yakın bir zaman önce yeniden gündeme geldi. Jeff Grubb, yaptığı Twitter paylaşımı ile beklememiz gereken muhtemel zamanı ortaya koydu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Games Showcase 2023 Duyuruldu


Oyun sektörünün daha da hareketleneceği yaz mevsimine yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Her ne kadar E3 2023 iptal olmuş olsa da, yayıncıların bağımsız olarak düzenledikleri sunumları bu sene de geri dönecek. Microsoft şirketi yakın bir zaman önce 11 Haziran 2023 tarihinde düzenleyeceği Xbox Games Showcase duyurusunda bulunmuştu. Hal böyle olunca, gözler doğrudan rakibi olan Sony tarafına döndü.

Büyük PlayStation Sunumu Ne Zaman Gerçekleşecek?

Bildiğiniz gibi Japon teknoloji devinin Haziran ayında büyük bir PlayStation 5 sunumu yapacağının söylentilerini uzun zamandır duyuyorduk. Şirket henüz resmi bir duyurusunda bulunmuş değil, ama sektörün önemli isimlerinden Jeff Grubb tarafından yapılan paylaşım ile bu konu bir kez daha dillendirildi.

Her ne kadar bir tarih belirtmemiş olsa da Grubb, bahsi geçen etkinliğin Summer Game Fest öncesinde gerçekleşeceğini söylüyor. Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz yılın aynı ayındaki Summer Game Fest yayını öncesinde bir State of Play yayını izlemiştik. Görünüşe göre bir benzeri bu sene de gerçekleşecek.

Bu bilgi doğruysa, Japon teknoloji devi tarafından Spider-Man 2 oyunu ve Naughty Dog stüdyosunun bağımsız çok oyunculu The Last of Us oyunu hakkında merak edilen detayları öğrenmemize kesin gözüyle bakabiliriz.

Insomniac Games stüdyosunun oyununun bu yılın sonlarına doğru yayınlanmasının planlandığını biliyoruz, ama Sony henüz resmî bir çıkış tarihi açıklamadı. Geçtiğimiz ay Venom karakterini seslendiren aktör, oyunun bu Eylül ayında piyasaya çıkacağını ve büyük tanıtımın Ağustos ayında yapılacağını öne sürmüştü. Bu yılın Ocak ayında Peter Parker karakterinin seslendirme sanatçısı Yuri Lowenthal da devam oyununun hem büyük hem de şaşırtıcı olacağını belirtmişti.

 

Exit mobile version