Büyük Insomniac Games Sızıntısı: Spider-Man 3, Venom ve Dahası!

Harika oyunlar gelecek!

Büyük Insomniac Games Sızıntısı Spider-Man 3, Venom ve Dahası!

Bilgisayar korsanlarının çaldıkları verileri internete yayması ile büyük Insomniac Games sızıntısı yaşandı. Bu vesile ile stüdyonun gelecek planları da ortaya çıktı. Neler var neler!


İlginizi Çekebilir: Elden Ring İçeriğinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı


Geçtiğimiz gün bilgisayar korsan grubunun siber saldırısına maruz kalan Insomniac Games ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere Rhysida, hem stüdyo çalışanlarının hem de Peter Parker seslendirme sanatçısı Yuri Lowenthal’ın kişisel belgelerini ve bilgilerine ek olarak, Wolverine oyununa ait birkaç ekran görüntüsünü ve konsept sanat çalışmasını çalmıştı.

Yaşanan bu olayın etkileri elbette kendisini göstermeye devam ediyor. Öyle ki, istenen iki milyon dolarlık bitcoin fidyesi ödenmeyince, bilgisayar korsan grubu da elindeki çalışır haldeki Wolverine PC versiyonu dahil 1.7 TB boyutundaki veriyi de internet ortamına bıraktı.

Büyük Insomniac Games Sızıntısı, Büyük Planları Ortaya Çıkarttı

Ortaya dökülen verilerin arasında, geliştirici stüdyonun gelecek planları var. Öyle ki 2023 yılının Temmuz ayından kalma bir slaytta, 2030 finansal yılını da kapsayacak şekilde planlar ekrana geliyor.

Söz konusu slaytta, Wolverine oyununun 1 Nisan 2025 ile 31 Mart 2026 arasını kapsayan 2026 finansal yılında çıkacağı gösterilmiş. Bunun öncesinde ise 2025 finansal yılında Venom, 2028 finansal yılında Spider-Man 3, 2029 finansal yılında yeni Ratchet & Clank oyunu ve 2030 finansal yılında ise bir X-Men oyunu ile karşılaşacağımızı görüyoruz. 2031 veya 2032 finansal yılında ise yeni bir fikri mülkiyet ile karşımıza çıkılacağı söyleniyor. Diğer bir deyişle, önümüzdeki neredeyse on yıllık sürede Insomniac Games tarafından altı oyun satışa sunulacak.

Sızdırılan veriler arasında, Wolverine oyununa ilişkin hikaye detaylar, oynanış görüntüleri ve oyuncu kadrosu da bulunuyor. Eğer bu detaylara bakmayı istemiyorsanız, haberimizin bundan sonraki kısmına göz atmamanızı öneriyoruz. Aksi takdirde, VslayerV hesabı üzerinden paylaşılan görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz. Ancak bu paylaşımların kısa bir süre sonra kaldırılabileceğini hatırlatalım.

Exit mobile version