Büyük Bütçeli John Wick Oyunu Gelebilirmiş

Hayalimiz gerçek olabilir!

Görünüşe göre büyük bütçeli John Wick oyunu geliştirilebilirmiş. Lionsgate, biz oyuncular için heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Peki ileride bir John Wick oyunu görebilecek miyiz? İşte tüm söylenenler haberimizde.


İlginiz Çekebilir: Ghost of Tsushima Filmi Japonca Çekilebilir


Başrol koltuğunda The Matrix serisi, The Constantine filmi ile de tanıdığımız Keanu Reeves‘in oturduğu John Wick serisi, dünya genelinde büyük bir üne sahip ve dördüncü film de 2023 yılının Mart ayında vizyona girecek.

Sunduğu aksiyon dolu sahneleri ile izleyiciyi büyüleyen seri için, geçtiğimiz yıllarda Bithell Games tarafından John Wick Hex adı altında geliştirilmiş bir oyun yayınlanmıştı. Ancak biz oyuncular, şöyle büyük bütçeli bomba gibi bir oyunun hayalini kurmuyor da değiliz elbette. Mesela Rockstar Games imzası taşıyacak bir John Wick oyunu fena olmazdı, değil mi? Hele de Red Dead Redemption 2 ve ana karakteri Arthur Morgan ile içimizde derin bir iz bırakan ekibin, John Wick profilini bir hayli iyi yansıtacağını düşünüyoruz.

cover3

Büyük Bütçeli John Wick Oyunu Gündeme Geldi!

Görünüşe göre Lionsgate de büyük bütçeli bir oyun fikrine sıcak bakıyor. Şirketin Üst Yöneticisi Jon Feltheimer, bizler için umut ışığı olan bir açıklamada bulundu. Perşembe günü, geride bıraktığımız çeyreğe ilişkin olarak gerçekleştirilen finansal konferans sırasında konuşan Feltheimer tarafından şöyle bir açıklamada bulunuldu:

“Burada gaza gelmeyi istemiyorum, ama John Wick adı altında yapılacak büyük AAA bir oyunun olacağına inanıyoruz. Teklifler alıyorduk. Kesinlikle bunu ileriye götürmekle ilgileniyoruz, ama şu anda daha fazla bir şey söylemeyi istemiyorum.”

John Wick, daha önce Fortnite’a bir karakter olarak aktarılmıştı. Öte yandan ünlü oyuncu Keanu Reeves’in oyunlar içinde görünmesi ilk olmayacak. Hatırlayacağınız üzere başarılı oyuncu Cyberpunk 2077 oyununda Johnny Silverhand olarak baş karakterlerden birini üstlenmişti.

Exit mobile version