Bus Simulator Türkçe Platin Kupa Rehberi!

Platin kupaya giden en hızlı yol Turuncu Levye'den geçiyor.

Platin kupa rehberimiz Bus Simulator ile devam ediyor! Toplam 24 kupaya sahip olan Bus Simulator, kısa ama oldukça eğlenceli bir listeye sahip. Peki kullanıcılar platin kupayı elde etmek için neler yapmalılar? Oldukça basit: Hikayeyi bitir, tüm duraklara, otobüslere sahip ol ve toplanabilir ögeleri bul!

Kupa Zorluk Derecesi: 4/10

Platinlemek İçin Ortalama Süre: 35-60 saat

Toplam Kupa Sayısı: 24 (1, 7, 12, 4)


İlginizi Çekebilir: Bus Simulator İnceleme!


Bus Simulator Türkçe Platin Kupa Rehberi

Hikayeyi baştan sona oynayın ve tüm toplanabilirleri bulun. Öncelikle Bus Simulator’un hikaye modunu oynamanız gerekmekte. Bu görevler fazla zor olmamakla beraber diğer kupalara giden yolun da anahtarı görevi görmekte. İkincisi, elinizden geldiğince fazla sefer sayısı düzenleyin ve rota oluşturun.

Seferler ne kadar uzun olursak o kadar çok yolcu taşımız ve para kazanmış olursunuz. Son olarak tüm toplanabilirleri elde edin.

Bus Simulator PS4Hikaye Kupaları

Keçink! kupası için yukarıda yer alan videodan yardım alabilirsiniz. Belirtilen duraklardan yeni bir rota oluşturmalı ve Gündüz -> Gidiş Dönüş Rotası seçeneğini açık hale getirmelisiniz. Bayram günü ile kazanacağınız parayı iki katına çıkarabilir ve kolayca 35.000 Euro elde edebilirsiniz.

Toplanabilir Kupalar

Toplanabilir kupalar için aşağıda yer alan videodan yardım alabilirsiniz.


Peki ya siz Bus Simulator Türkçe platin kupa rehberi hakkında neler düşünüyorsunuz? Rehberlerimizin devamını görmek ister misiniz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version