Bungie MOBA Esintili Oyun Geliştiriyor

Gummy Bears ile Matter arasında bir bağlantı var mı ki?

Bungie MOBA Esintili Oyun Geliştiriyor

Bungie MOBA esintili gizemli bir oyun üzerinde daha çalışıyor. 2018 yılında marka tescili yapılan Matter ile bir bağlantısı var mı bilinmiyor, ama ihtimaller bir hayli yüksek gibi.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 3 Açık Beta Tarihi Sızdırıldı


Büyük çıkışını Halo: Combat Evolved ile yapan Bungie, 2010 yılındaki Halo: Reach sonrasında 2014 yılında Destiny ile geri dönmüştü. Canlı servis oyunlarında epey deneyimli olan Amerika menşeli geliştirici, bu deneyimini PlayStation Studios ailesine de aktarıyor.

Bungie şu anda bir yandan Destiny 2 ve bir yandan da PlayStation Showcase 2023 sırasında duyurulan Marathon ile ilgileniyor. Ne var ki geliştiricinin gizemli bir projesi daha var.

Bungie MOBA Esintili Oyun İçin İş İlanı Verdi

Twitter paylaşımında bulunan Bungie, takım tabanlı aksiyon oyunu olarak tanımlandığı ve tasarım aşamasında olan projelerinden birisi için iş ilanı verdi. Bu gizemli oyun için dövüş, platform, MOBA ve yaşam simülasyonu türü oyunlardan esinleniliyor ve yepyeni fantastik bir evrende geçecek. Ayrıca içeriğinde mizaha da yer verileceği söylendi.

Bu iş ilanının öncesinde The Game Post sitesinin yayınladığı rapor, Bungie tarafından resmi olarak söylenenlere ek olarak birazcık daha fazla bilgi sunuyor. Öyle ki kod adı Gummy Bears olup, takım tabanlı rekabete dayalı PvP deneyimi yaşatacakmış. Karakter tasarımları ise renkli, sevimli ve hemen hemen neon benzeri görünümlere sahip olacaklarmış. Ne var ki bunlar şimdilik ne teyit edildi ne de yalanlandı.

Ufak bir hatırlatma gerekirse, Bungie tarafından 2018 yılı içerisinde ‘Matter’ için bir marka tescili yaptırılmıştı. NetEase ile imzalandığı söylenmiş olan anlaşma neticesinde, fonlama işini Çinli şirket üstlenecekti. Eğer Gummy Bears ile aralarında bir bağlantı var ise, bu gizemli oyunun nihai ismi Matter olabilir.

Exit mobile version