Bungie Depremzedeler için Bağış Topladı

Oyun sektöründen de bağışlar gelmeye devam ediyor...

Bungie Depremzedeler için Bağış Topladı

Dünyanın dört bir yanında ülkemizde yaşanan deprem felaketi için yardımlar akmaya devam ediyor. Dün sizlerle paylaştığımız haberimizdeki CD Media, PUBG Mobile ve Crytek sonrasında, şimdi de Bungie depremzedeler için bağış toplandığını duyurdu.


İlginizi Çekebilir: CD Media ve PUBG Mobile Depremzedelere Bağışta Bulundu


Ülke olarak oldukça zorlu bir süreçten geçiyoruz. Haftaya Kahramanmaraş merkezli olup çevresindekilerle birlikte on ilimizde büyük bir yıkımın gerçekleştiği iki büyük deprem ile uyanmıştık. Her geçen gün kayıp sayımız, ne yazık ki artmaya devam ediyor.

Hem ülkemiz genelinden de hem de dış ülkelerden yardım elleri uzatılıyor ve kurtarma ekipleri yaraları sarmamızda bize son derece yardımcı oluyorlar. Gönül isterdi ki millet olarak tek yürek olmamıza vesile olan olay, bizleri kahreden böylesi bir deprem felaketi olmasaydı.

Bungie Depremzedeler için Bağışta Bulunacak

Az önce de dediğimiz gibi, dış ülkelerden kurtarma ekiplerinin yanı sıra, yüklü miktarda bağışlar da yapılıyor. Dün sizlerle paylaştığımız haberimizde, CD Media, PUBG Mobile ve Crytek tarafından bağışların yapıldığını aktarmıştık. Destiny oyunları ile tanıdığımız Bungie de depremzedeler için bağış toplamakta olduğunu duyurdu.

Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Amerika menşeli geliştirici, hayır kurumu Bungie Foundation ile yirmi dört saat içerisinde iki yüz bin dolardan fazla bağışın yapıldığını söylüyor.

Belirtilene göre, yapılan bağışlarda yirmi beş dolar ve üstünün insani yardım çabaları için özel olarak tasarlanmış olan Compassion Concentric sembolü ile gelmiş.

CD Media, PUBG Mobile, Crytek ve bu haberimizdeki Bungie dışında, Krafton Türkiye AHBAP derneğine yüz bin dolar bağış yaptığını duyurdu. PUBG: Battlegrounds’ın da depremzedeler için bağış yapmış olan bir başka marka olduğunu belirtelim.

Exit mobile version