Bully Unreal Engine 5 ile Muazzam Görünüyor

Hadi bize 'küçük' bir sürpriz yap, Rockstar Games!

Bully Unreal Engine 5 ile Muazzam Görünüyor

TeaserPlay, bu defa da Bully Unreal Engine 5 videosu ile ağzımızı açık bıraktı. İzledikten sonra, bir yeniden yapımı hiç olmadığı kadar çok isteyeceğinizi tahmin ediyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Rockstar Games Bully 2 Projesinin Fişini Çekmiş Olabilir


Bully 2 veya en azından Bully Remake, oyuncular olarak Rockstar Games şirketinden beklediğimiz duyuruların arasında geliyor. Tom Henderson tarafından da ortaya atılan söylemler ile geçmişte bir devam oyununun üzerinde uzun bir süre çalışıldığını, ama sonradan rafa kaldırıldığı öğrenmiştik. Hatta geçtiğimiz yılın The Game Awards şovunda duyurulmasının kıyısından dönülmüş olduğu da söylenmişti.

Son olarak, Rockstar New England (eski adıyla Mac Dog Software) stüdyosunun Bully 2 üzerinde çalışmakta iken Grand Theft Auto 4, Max Payne 3 ve Red Dead Redemption 2 ekipleri arasında büyük ölçüde dağıtıldığını da öğrenmiştik. Şu an için ne Take-Two Interactive ne de Rockstar Games tarafından net bir açıklama yapılmadığı için bir umut bekleyiş devam ediyor.

Bully Unreal Engine 5 ile Yeniden Yapılsa Nasıl Görünürdü?

Gelecekte bir devam oyunu veya ilk oyunun yeniden yapımını görür müyüz bilmiyoruz, ama geçmişte klasik oyunları Unreal Engine 5 ile buluşturan grafik tasarımcı stüdyosu TeaserPlay Youtube üzerinden bu defa da Bully için örnek bir video yayınladı.

Sizin de gördüğünüz üzere, Bullworth Academy’yi yeni nesil motor ile yenilendiğinde nasıl görüneceğine dair hayli fikir sahibi olabiliyoruz. Lumen, Nanite, Işın İzleme ve Jimmy Hopkins ve Dr. Crabblesnitch karakterlerinin yüzlerini yaratabilmek için MetaHuman aracının kullanılarak hazırlanan videonun genelinde sınıflar, yeraltı geçitleri ve aşina olduğumuz daha birçok mekan hiç olmadığı kadar etkileyici bir şekilde ekranımıza geliyor. Görünüşe göre stüdyo, hazırlık aşamasında Unreal Engine 5’in bütün avantajlarından bir hayli faydalanmış.


Peki siz bu video hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorum kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version