Bugün Steam’in 20. Yılı! Yaşlandık Mı Ne?

İyi ki açıldın Steam!

Bugün Steam'in 20. Yılı! Yaşlandık Mı Ne

Bugün biz oyuncular için özel bir gün, sevgili takipçilerimiz. Öyle ki Steam’in 20. yılı doldu. Bu bağlamda, Valve özel bir fragman ve kutlama mesajı yayınladı. Ayrıca ilk günden bu yana her yıl için ayrılan bölümlerle, o yıl çıkmış oyunlardan önemli olanlara yer verilmiş. Birçoğu da kutlama kapsamında indirimli olarak satılıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Kontrolcü Odaklı Önemli Bir Özellik Kazanacak


Biz oyuncuların vazgeçilmez dijital mağazalarından birisi olan Steam, bundan yirmi yıl önce açılmıştı. Aradan geçen zaman zarfında hem görsel açıdan gelişen hem de Valve tarafından getirilen yenilikler ile daha da işlevsel hale getirilen mağaza, milyonlarca oyuncunun uğrak noktası haline geldi. Her yıl gerek indirimlerde, gerekse de indirim dışında sayısız oyunlar alarak kütüphanelerimizi dolduruyor ve bilgisayarlarımızın başında saatlerimizi harcıyoruz. Bilhassa COVID-19 salgınının patlak verdiği 2020 yılında eş zamanlı oyuncu sayısında rekor üstüne rekorun kırıldığı mağaza, bugün yirminci yaşını doldurdu.

Steam’in 20. Yılı Kutlu Olsun!

Bugüne özel bir fragman ve kutlama mesajı yayınlayan Valve, geçmişi bir güzel yad etti. Gelin hep birlikte o mesaja ve fragmana bir göz atalım.

“Valve Steam’i 12 Eylül 2003’te açtı ve 20 yıl boyunca yapabildiğimiz şeylerden son derece gurur duyuyoruz ve inanılmaz müteşekkiriz. Steam’in başarısı dünya genelinde kullanan oyuncuların ve geliştiricilerin direkt sonucu.

Her yıl Steam’de çıkan üst düzey oyunlara (Valve oyunları dahil, birçoğu bu kutlamanın parçası olarak indirimde!) dönüp bakmanın eğlenceki olacağını düşündük ve genel olarak (sanat veya metin biçiminde ya da her iki şekilde de) hem Steam hem de popüler kültür için bazı ilginç gerçekleri ekledik.

Oğlum, yaşlandık.

Her neyse, boş zamanınızda aklınızda roman okumak yoktuysa, gönül rahatlığıyla ‘yıllar’ menüsünü kullanarak ilginizi çekene atlayabilirsiniz. Ve en azından sonuna kadar inin, sizi ücretsiz eşyaya yönlendiren ilginç bir şey bırakmış olabiliriz.”

Son cümleye uyup da sayfanın en aşağısına indiğiniz zaman, hareketli çıkartmalar ve bir profil resmi ve profil arka planları edinebilirsiniz.

Exit mobile version