Bu Yılın Geri Kalanında Çıkacak En İyi Oyunlar

2020'nin geri kalanında çıkacak oyunlar!

2020 yılının ortasına gelmişken bu yılın ilk yarısında birbirinden başarılı ve iddialı pek çok oyun ile karşılaştık. Bunların hepsi bir kenarda olmak üzere 2020 henüz bitmedi ve bu yılın geri kalanı da oldukça dolu dolu geçecek gibi gözüküyor. Sizler için derlediğimiz bu yazıda bu yılın geri kalanında çıkacak en iyi oyunlar ile karşınızdayız!


İlginizi Çekebilir: 2020’de Çıkacak Oyunlar


Bu Yılın Geri Kalanında Çıkacak En İyi Oyunlar Hangileri?

The Last of Us Part II, Resident Evil 3 veya Final Fantasy VII Remake..

Geçtiğimiz haftalarda ve aylarda birbirinden keyifli pek çok oyun, oyuncularla buluştu. Ancak bu kadar değil. 2020 yılında oldukça iddialı pek çok yeni oyun ile karşılaşmayı bekliyoruz ve aralarında en iyilerini sizler için derledik!

Cyberpunk 2077

Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2020 (Yine de çok güvenmemek gerek)

Onaylanan Platformlar: Xbox Series X / PlayStation 5 / PlayStation 4 / Xbox One / Google Stadia / PC

Cyberpunk 2077, pek çok oyuncu için bu yılın en çok beklenen oyunu unvanını alabilir. CD Projekt tarafından geliştirilen bu oyun birinci şahıs modunda fütüristik bir konuyu ele alıyor.

Oyunun temel planı, biraz ilginç bir şekilde üç farklı başlangıç seçeneği sunacak. Yine de hikayenin ilerleyen aşamalarında bu üç seçeneğin oldukça benzer konular üzerinde döndüğünü söyleyebiliriz. Hikaye boyunca Dextor DeShawn ile pek çok zorluğa göğüs gerecek, pek çok karakter ile tanışacaksınız.

Spider-Man: Miles Morales

Çıkış Tarihi: 2020

Onaylanan Platformlar: PlayStation 5

Oyun bir önceki Spider-Man ile benzerlik gösterse de Miles Morales üzerine kurulu olacak. Yine de şu aşamada oyun hakkında bilinen çok bir detay yok. Öte taraftan, pek de şaşırtıcı olmayan şekilde, daha yeni bir hikayeye, daha yeni bir içeriğe ve yeni bir haritaya sahip olacağını biliyoruz.

Diğer tüm süper kahramanların da yaptığı gibi Miles, devletini ve gezegenini suçlulardan uzak tutmaya odaklanacak.

Halo Infinite

Çıkış Tarihi: 2020

Onaylanan Platformlar: Xbox Series X / Xbox One / PC

Serinin altıncı oyunu ‘kaybedilen her şeyi geri alma zamanı’ üzerine kurulu olacak. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikle birlikte bir miktar fikir edindiğimiz oyun, Halo hayranları için gerçekten keyif verici bir deneyim sunabilir.

Ayrıca oynamak için bir Xbox’a sahip olmanız gerekmez. (Diğer pek çok oyunda da olduğu gibi :d )

Assassin’s Creed: Valhalla

Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2020

Onaylanan Platformlar: PlayStation 5 / PlayStation 4 / Xbox Series X / Xbox One / PC / Stadia

Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunu da bu sene çıkacak oyunlar listesinde yer alıyor. Viking döneminde geçen oyun Norveç’ten İngiltere’ye yapılan göçü konu edinecek. Bir lider olarak her şey ile ilgilenmek ve klanınızı genişletmek sizin birincil işiniz olacak.

Bu oyunun oldukça çılgın bir yönetim stiline sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ortak baskınlar, fetih savaşları, yerleşimleri özelleştirme, yapıları yükseltme, üretim ve dahası.. Oyunun keyifli saatler geçirmenize yardımcı olacağını söyleyebilirim.

Microsoft Flight Simulator

Çıkış Tarihi: 18 Ağustos 2020

Onaylanan Platformlar: PC / Xbox One / Xbox Series X

Microsoft’un Flight Simulator’ü aklınızı başınızdan alacak yeni bir sürüm ile geri dönüyor. En uç ayrıntılara dahi sahip olacak bu oyunda tüm dünyanın tam bir kopyası yer alacak. Evet, yanlış okumadınız.

Bu evinizi bulabileceğiniz ve üstünde uçak uçurabileceğiniz anlamına geliyor. Oyunda 37,000 havalimanı, 30 özelleştirilmiş ve düzenlenmiş havalimanı ve 20 uç ayrıntılarla donatılmış uçak bulunacak.

Mafia Definitive Edition

Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2020

Onaylanan Platformlar: Xbox One / PlayStation 4 / PC

Tüm zamanların en büyük mafya oyunlarından birisi olarak kabul edilen oyun, tamamen yenilenmiş olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca Mafia 2 ve Mafia 3’ün aksine tamamen remake olacağını söyleyebiliriz.

Watch Dogs: Legion

Çıkış Tarihi: 2020

Onaylanan Platformlar: PlayStation 5 / PlayStation 4 / Xbox Series X / Xbox One / PC / Stadia

Watch Dogs serisinin üçüncü oyunu Watch Dogs: Legion, bu sene içerisinde çıkacak oyunlardan birisi. Londra’dan esinlenilen kurgusal bir dünyada geçen oyunda npc’lerin bulunmayacak olması, en azından tam anlamı ile, biraz ilginç sayılabilir. Oyunu istediğiniz herhangi bir karakterde oynayabileceksiniz. Yani oyunda yer alan herkes, oyuncular tarafından yönetilebilecek.

Yönettiğiniz karakter öldüğünde bir başkası ile devam edin. Bu nedenle çok da bağlanmamak gerek.

Buna ek olarak direnişin lideri olarak istediğiniz karakterlerin özelliklerini görebilecek, bunların grubunuza uygun olup olmadığına karar vererek istediğiniz grubu kurabileceksiniz.

Kısa bir şekilde özetlemek gerekirse 2020, her türden oyuncu için oldukça heyecan verici bir yıl olacak. Bu büyük oyunların büyük bir kısmı açık dünya oyunu gibi gözüküyor ki, bu harika bir şey.


Peki siz 2020 yılında hangi oyunları bekliyorsunuz? Görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version