Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (9-15 Mart 2020)

Tarımcılıktan samuraylığa...

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Şu sıralar oyun sektörü biraz durgun olsa bile güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte bu hafta çıkacak oyunların tam listesi!


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Çıkış Tarihi Netlik Kazandı! 


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar Listesi

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Nioh 2. İlk oyunu ile dikkatleri üzerine çeken seri, yenilenmiş oynanış dinamikleri, hikaye ve silahlar ile bir kez daha PlayStation 4 kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bakalım Nioh 2 ilk oyunun yakaladığı başarıyı yakalayabilecek mi?

bu-hafta-cikacak-oyunlar

Nioh 2 dışında haftanın geri kalanı indie ve genişletme paketleri ile dolu. Farming Simulator 19: Bourgault, The Elder Scrolls Online: Harrowstorm ve Dead by Daylight: Chains of Hate liste dahilinde en büyük ve dikkat çeken genişleme paketleri olarak sıralanabilir. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

9 Mart Pazartesi

10 Mart Salı

11 Mart Çarşamba

12 Mart Perşembe

13 Mart Cuma


İlginizi Çekebilir: 2020’de Çıkacak Tüm Oyunların Listesi!


Peki ya siz çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version