Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 8 – 14 Haziran 2020

Göz kamaştıran mucizeleri ve eşsiz sırları keşfetmeye hazır olun.

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 8 – 14 Haziran 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 8 – 14 Haziran 2020 Oyunları

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Beyond Blue. Peki oyun bizlere neler sunuyor? Beyond Blue gezegenimizin hayat kaynağı olan mavi derinliklerine yolculuk yaptığımız tek oyunculu bir macera oyunu. Okyanuslarda bekleyen göz kamaştıran mucizeleri ve eşsiz sırları keşfetmeye hazır olun sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Yakın bir gelecekte geçen Beyond Blue ile derin deniz kâşifi ve bilim insanı Mirai’nin gözünden okyanusların gizemini keşfediyoruz. Çığır açan teknolojilerle okyanuslardaki yaşamı hiç olmadığı kadar derinlemesine görüp duyacak ve bu ortamla doğrudan etkileşime gireceğiz. Özellikle evlerde olduğumuz şu süreçte mutlaka deneyimlenmesi gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Oyun Miles Davis, The Flaming Lips, The Edisons ve daha pek çok sanatçının hazırladığı büyüleyici ve eğlenceli orijinal oyun müziklerini içerisinde barındırıyor. Buna ek olarak bilimin önde gelen okyanus uzmanlarıyla yapılan röportajların yer aldığı ve daha önce görülmemiş görüntüler içeren Okyanusun İçyüzü adlı on altı eşsiz mini belgesel de sizlerin beğenisine sunuluyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

9 Haziran Salı

10 Haziran Çarşamba

11 Haziran Perşembe

12 Haziran Cuma


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version