Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 7 – 13 Aralık 2020

Bakalım bu hafta sizleri neler bekliyor?

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 7  – 13 Aralık 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Cyberpunk 2077. Bildiğiniz üzere Cyberpunk 2077 çeşitli becerilerle donatılmış paralı asker V karakterinin çevresinde dönecek. V, mega şirketlerin ve vücut değişikliklerinin norm olduğu bir gelecekte, ki biz buna cyberpunk evreni diyoruz, paralı bir kanun kaçağı.

V’nin hikayesi ise güç ve ihtişamla dolu bir megapolis olan Night City üzerinde geçiyor. Night City öyle bir yer ki, bir yerde çeteler bir yerde ise büyük şirketler var. Hatta o kadar ki çetelerin ve büyük şirketlerin adaleti, yani güya adaletleri, polisten daha baskın. Bu oyunu V olarak oynamak, akıllı ve ambiyans sahibi bir paralı asker olarak oynayacağınız anlamına geliyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 7 – 13 Aralık 2020 Oyunları

7 Aralık Pazartesi

8 Aralık Salı

9 Aralık Çarşamba

10 Aralık Perşembe

11 Aralık Cuma

Peki siz bu hafta çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version