Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 6 – 12 Temmuz 2020

F1 yarışları başlasın!

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 6 -12 Temmuz 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 6 – 12 Temmuz 2020 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz F1 2020. Codemasters tarafından geliştirilen oyun, bu sene yeni takım yönetim modunu da beraberinde getiriyor. Oyuncular bu mod sayesinde 22 yarışlık sezonda hem sürüş yeteneklerini hem de yönetim tekniklerini sergileyebilecek, ortaya sunabilecekler.

Hanoi Pisti ve Zandvoort Pisti de F1 2020 oyununda bu sene yer alacak. Son olarak F1 2020, Deluxe Schumacher Edition paketi ile satışa sunulacak. Formula 1’in 70. yılı ve Hamilton’ın Schumacher’in şampiyonluk rekorunu yakalama mücadelesi adına satışa sunulacak olan paketi oyuncular şimdiden ön sipariş verebilirler. F1 2020, Xbox One, PlayStation 4, PC ve Google Stadia için 10 Temmuz 2020’de resmi olarak satışa sunulmuş olacak.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

7 Temmuz Salı

8 Temmuz Çarşamba

9 Temmuz Perşembe

10 Temmuz Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Deneyimlemek istediğiniz bir yapım var mı listede? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version