Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 5 – 11 Temmuz 2021

Amicia ve küçük kardeşi Hugo'nun yürek parçalayan yolculuk hikâyesini takip edin.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 5 – 11 Temmuz 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 5 – 11 Temmuz 2021

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz A Plague Tale: Innocence. A Plague Tale: Innocence’ın yeni nesil sürümü 6 Temmuz 2021’de oyuncuların beğenisine sunulacak. A Plague Tale: Innocence, bu üçüncü şahıs macera oyununda aksiyon ve gizliliği sorunsuz bir şekilde harmanlıyor.

Tarihin en karanlık zamanlarında genç Amicia ve küçük kardeşi Hugo’nun yürek parçalayan yolculuk hikâyesini takip edin. Engizisyon askerleri tarafından avlanan ve durdurulamaz fare sürüleriyle çevrili Amicia ve Hugo birbirlerini tanıyacak ve birbirlerine güvenecekler. Zorluklara karşı hayatta kalmak için mücadele ederken, bu acımasız ve affetmez dünyada bir amaç bulmak için savaşacaklar.

5 Temmuz Pazartesi

6 Temmuz Salı

7 Temmuz Çarşamba

8 Temmuz Perşembe

9 Temmuz Cuma

10 Temmuz Cumartesi

Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version