Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 4 – 10 Ocak 2021

Sakin bir hafta bizleri bekliyor.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 4  – 10 Ocak 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 4 – 10 Ocak 2021 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken şüphesiz Iris.Fall. Bulmacaları çözün ve gizem, merakla dolu ilgi çekici bir hikayeyi açığa çıkarın. Temel konsept olarak “ışık ve gölge” ile Iris.Fall, oyuncuları diğerlerinden farklı olarak tek renkli bir maceraya götürüyor.

Bir rüyadan uyandıktan sonra Iris, kara bir kediyi harap olmuş bir tiyatroya doğru takip eder, garip bir ışık ve gölge labirentinde gizemli bir yolculuğa çıkar. Hikaye ilerledikçe Iris, bu tiyatrodaki her şeyin kendisiyle bir tür gizli bağlantıya sahip olduğunu fark etmeye başlar. Oyunun tanıtım fragmanına aşağıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

4 Ocak Pazartesi

5 Ocak Salı

6 Ocak Çarşamba

7 Ocak Perşembe

8 Ocak Cuma

9 Ocak Cumartesi

Peki siz çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version