Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 31 Ağustos – 6 Eylül 2020

Bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor?

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 31 Ağustos – 6 Eylül 2020 listesi!


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 31 Ağustos – 6 Eylül 2020 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Square Enix önderliğinde geliştirilen Marvel’s Avengers. Marvel’s Avengers, 4 Eylül’de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Dört kişiye kadar co-op desteği de sunacak olan oyun, içerisinde derin özellikler ve güçlü bir hikaye anlatımı barındırıyor olacak.

Oyun Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow ve Thor’un San Francisco’daki yüksek teknoloji ile donatılmış Avengers Genel Merkezini açtıkları A-Day’de başlıyor. Kutlama, büyük yıkıma yol açan feci kaza sonucu ölümcül bir hâl alır ve yaşanan bu trajedi yüzünden suçlanan Avengers dağılır.

Bundan beş yıl sonra, tüm süper kahramanlar sürgünde ve dünya tehlikedeyken insanlığın tek umudu dünyanın en kuvvetli kahramanlarını yeniden bir araya getirmektir. Genel olarak oyunumuzun konusu bundan ibaret. Tabii ki işin içine daha sonrasında AIM ve Ms. Marvel’da giriyor.

Marvel’s Avengers inceleme yazımız yakında sitemiz üzerinden yayınlanacaktır. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

1 Eylül Salı

2 Eylül Çarşamba

3 Eylül Perşembe

4 Eylül Cuma


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Avengers Beta İnceleme


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Marvel’s Avengers için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version