Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (30 Mart-3 Nisan 2020)

Savaş boruları çalar, kuzgunlar toplanır...

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Şu sıralar oyun sektörü biraz durgun olsa bile güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte bu hafta çıkacak oyunların tam listesi!


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar Listesi

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapımlardan biri şüphesiz Mount and Blade II: Bannerlord. Savaş boruları çalar, kuzgunlar toplanır. İç savaş koca bir krallığı yıpratır. Sınırların ötesinde yeni krallıklar yükselir. Kılıçlarımızı kuşanacak, zırhlarımızı giyecek, adamlarımızı toplayacak ve şan kazanmak için Kalradya savaş alanlarına atılacağız. Merak etmeyin, tüm bunları 30 Mart’ta yani bugün yapacağız.

Mount and Blade II: BannerlordListede gözümüze çarpan bir diğer yapım ise Resident Evil 3 Remake. Jill Valentine, Umbrella’nın uyguladığı vahşete tanıklık eden Raccoon City’de kalan son insanlardan biridir. Umbrella onu durdurmak için büyük gizli silahı Nemesis’i kullanıyor oyunda. Bizim ise görevimiz oldukça basit: Nemesis’e karşı hayatta kal ve Umbrella’nın neler çevirdiği öğren.

Resident Evil 3 Remake, 3 Nisan’da bizlerle beraber olacak. Peki listede başka hangi yapımlar var? Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

30 Mart Pazartesi

31 Mart Salı

1 Nisan Çarşamba

2 Nisan Perşembe

3 Nisan Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version