Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 3 – 9 Ağustos 2020

Yemyeşil post apokaliptik bir dünyada...

Bu-Hafta-Çıkacak-Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 3 – 9 Ağustos 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 3 – 9 Ağustos 2020 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Horizon Zero Dawn: Complete Edition (PC). Guerrilla Games tarafından geliştirilen Horizon Zero Dawn, 28 Şubat 2017 tarihinde PlayStation 4 platformuna özel olarak sunulmuştu.

Yüksek çözünürlük desteği bulunacak olan PC versiyonunun, oyuncuları sevindirecek bir başka özelliği ise FPS değerinin kitli olmayacak olması. Kısaca oyun, güçlü bilgisayarlarda daha yüksek FPS değerlerinde oynanabilir hale getirildi.

Oyun Hakkında: Doğanın unutulmuş bir medeniyetin harabelerini ele geçirdiği yemyeşil bir post apokaliptik bir dünyada insanlığın direnişi ilkel avcı kabilelerinde devam etmektedir. Yeni yabani hayatta egemenliği, bilinmeyen bir kökene sahip korkusuz mekanik canavarlar olan Makineler tarafından gasp edilmiştir.

Kadim geçmişin kalıntıları arasında kaderini keşfetmeye çalışmak için bir arayışa çıkan genç avcı Aloy’u kontrolümüze alıyoruz oyunda. Doğduğu günden itibaren kendi kabilesi tarafından dışlanmış olan Aloy, Makineleri avlamak, rakip kabilelere karşı savunmak ve affetmez yabani hayatta sağ kalmak için çevikliğini, kurnazlığını ve ölümcül nişan alma yeteneğini kullanmayı öğrenmiş cesur bir kadındır.

Makineler bu dünyaya nasıl egemen oldu ve önceki medeniyete ne oldu? Yanıtlar Aloy’un ve insanlığın kaderini belirleyebilir. Lafı daha fazla uzatmadan sizi liste ile baş başa bırakalım.

4 Ağustos Salı

5 Ağustos Çarşamba

6 Ağustos Perşembe

7 Ağustos Cuma


İlginizi Çekebilir: Horizon Zero Dawn PC Sistem Gereksinimleri


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? HZD için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version