Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 29 Haziran – 5 Temmuz 2020

PlayStation VR gözlüklerinizi hazırlayın!

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 29 Haziran – 5 Temmuz 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 29 Haziran – 5 Temmuz 2020 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Marvel’s Iron Man VR. Peki oyun bizlere neler sunuyor? Tony Stark, silah yapımını bırakıp Iron Man olarak kötülükle savaşmada kullanacağı teknolojiler yaratmaya başlar.

İleride dünyaca ünlü bir Süper Kahraman hâline gelen Tony, Stark Endüstrileri silahlarını kullanan, hacker ve şirket karşıtı aktivist olan Ghost’un saldırısına uğrar. Stark’ın imparatorluğunu yıkmayı amaçlayan Ghost, şirketlerine saldırarak son bir kapışmaya zemin hazırlar.

PlayStation VR gözlüğünüzü takıp özgün bir Iron Man macerasında Zırhlı Avenger’ın yerine geçiyor ve Ghost’a karşı mücadele veriyoruz. Marvel’s Iron Man VR, Marvel’s Iron Man All-In-One paketi ile de piyasaya sürülecek. Paket, ihtiyaç duyulan tüm araç ve gereçleri içerisinde barındırıyor olacak. PS VR sahibiyseniz ve henüz oyunun demo versiyonunu deneyimlemediyseniz buradan demoya erişebilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

29 Haziran Pazartesi

30 Haziran Salı

1 Temmuz Çarşamba

2 Temmuz Perşembe

3 Temmuz Cuma

5 Temmuz Pazar


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version