Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 27 Temmuz – 2 Ağustos 2020

Cryptosporidium 137 ile insan avı başlasın!

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 27 Temmuz – 2 Ağustos 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 27 Temmuz – 2 Ağustos 2020 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Destroy All Humans! Bir uzaylı istilasını karşı tarafın bakış açısından tecrübe etme şansını yakalıyoruz. Bu aksiyon-macera oyununda Cryptosporidium 137 adlı uzaylı olarak DNA’larını toplamak için dünyalıları terörize ediyorsunuz.

Tüm insanlığı boyunduruk altına almak için karada veya havada kullanılabilen çeşitli uzaylı silahlarından faydalanabilirsiniz: Işın tüfeği, anal sonda tüfeği, Ion Detonator, Zap-O-Matic, Sonic Boom, radyoaktif bombalar fırlatan güçlü bir nükleer silah olan Quantum Deconstructor ve daha fazlası…

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

28 Temmuz Salı

29 Temmuz Çarşamba

30 Temmuz Perşembe 

31 Temmuz Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Destroy All Humans için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version