Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 26 Ekim – 1 Kasım 2020

Londra’nın karanlık köşelerinden gelen suçlu fırsatçılar...

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 26 Ekim – 1 Kasım 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 26 Ekim – 1 Kasım 2020 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Watch Dogs: Legion.

Londra bir çöküş ile yüzleşiyor. Çalkantılı bir Londra’nın artan huzursuzluğunun ortasında, Zero-Day olarak bilinen gizemli bir varlık, direniş grubu DedSec’i suçladı. Sonrasında, Londra’nın karanlık köşelerinden gelen suçlu fırsatçılar yetki sahibi oldu ve yenik bir hükümetin bıraktığı boşluğu doldurdu.

Oyuncuların Watch Dogs: Legion’da, siber suçlular ve daha fazlası gibi sıra dışı suçlulara karşı hazırlıklı olmaları gerekir. Oyuncular bu suçlu fırsatçıları alt etmek, Londra’yı kurtarmak ve Zero-Day’in arkasındaki gizemi ortaya çıkarmak için DedSec direnişlerine yeni üyeler örgütlemelidir. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

26 Ekim Pazartesi

27 Ekim Salı

28 Ekim Çarşamba

29 Ekim Perşembe

30 Ekim Cuma

31 Ekim Cumartesi


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Watch Dogs: Legion için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version