Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 25 – 31 Ocak 2021

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir, her şeyin bir de öteki yönü vardır.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 25  – 31 Ocak 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 25 – 31 Ocak 2021 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken şüphesiz The Medium. Gerçek ve ruhani olmak üzere iki farklı dünyada birden yaşayan bir medyum olarak oynamaktayız. Her iki dünyaya da erişebilen bir medyum olarak daha geniş bir perspektife sahipsiniz ve daha fazlasını görerek diğer insanların kavradığı tek bir basit gerçek olmadığını anlayabiliyorsunuz.

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir, her şeyin bir de öteki yönü vardır. The Medium’da Bloober Team’den Arkadiusz Reikowski’nin ve Silent Hill’den tanıdığımız efsanevi müzisyen Akira Yamaoka’nın bestelediği “ikili” oyun müzikleri bulunuyor. Oyunun fragmanına aşağıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

26 Ocak Salı

27 Ocak Çarşamba

28 Ocak Perşembe

29 Ocak Cuma

Peki siz çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? The Medium için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version