Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (23-29 Mart 2020)

Half-Life hasretimiz sona eriyor.

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Şu sıralar oyun sektörü biraz durgun olsa bile güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte bu hafta çıkacak oyunların tam listesi!


İlginizi Çekebilir: 2020’de Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar Neler?

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapımlardan biri şüphesiz Half-Life: Alyx. Oyun dünyasının değer verdiği serilerden biri olan Half-Life, sonunda VR destekli oyunu ile geri dönüyor. Sadece VR için çıkışını gerçekleştirecek olan yapım, ilk iki oyun arasındaki dönemi bizlere anlatacak.

Listede bir diğer gözümüze çarpan oyun ise Bleeding Edge. Düşmanlarınızın karşısında durdurulamaz bir güç oluşturmak için ekip arkadaşlarınızla sinerji yaratın; tekniği, zamanlamayı ve ekip çalışmasını ödüllendiren bu nefes kesici aksiyon dövüş oyununda düşmanlar için zamanı dondurun, zihinlerini kontrol edin, füzelerin üstüne binin, heyecan verici gitar soloları atın.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bleeding Edge, Ninja Theory ve Xbox Game Studios tarafından ortaklaşa geliştirilen çok oyunculu bir çevrimiçi savaş oyunu. Yayınlanan fragmanlardan da gördüğümüz kadarıyla oldukça renkli ve eğlenceli bir dünyaya sahip olacak. Son olarak Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy PlayStation 4’e geliyor! Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast ile bizlere nostalji yaşatan seri, ilk oyunu ile de konsollaramızda yer edinmeye hazırlanıyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

23 Mart Pazartesi

24 Mart Salı


İlginizi Çekebilir: Steam Rekordan Rekora Koşuyor!


25 Mart Çarşamba

26 Mart Perşembe


İlginizi Çekebilir: Sony Açıkladı: Kaç PlayStation 4 Oyunu PlayStation 5’te Çalışacak?


27 Mart Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Listeden hangi oyunları deneyimlemeyi planlıyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version