Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 23 – 29 Ağustos 2021

1000 metreyi aşan mesafelerden gerçekleştirilecek suikast görevleri sizleri bekliyor.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 23 – 29 Ağustos 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 23 – 29 Ağustos 2021

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Sniper Ghost Warrior Contracts 2.

SGW Contracts 2, Ortadoğu’da geçen modern bir savaş-nişancı oyunu. Raven adlı bir keskin nişancı olarak bir dizi hedefe karşı suikastler gerçekleştiriyoruz. Sniper Ghost Warrior Contracts 2, 1000 metreyi aşan mesafelerden gerçekleştirilecek suikast görevleri ile beğenilen seride çıtayı daha da yükseltiyor. Günümüz Ortadoğu bölgesinde geçen tek oyuncu görevlerinde, düşman hattının gerisinde heyecan ve gerilim yüklü bir taktik maharebe bizleri bekliyor.

Usta keskin nişancı Raven olarak, Ortadoğu’da, Lübnan ile Suriye arasındaki kanunsuz topraklarda zorlu bir göreve atılıyoruz. İmkansız gibi görünen bu görevde, bölgede yuvalanmış aşağılık bir suç örgütünü çökerterek liderlerini adalete teslim etmemiz gerekiyor. Henüz sizler için hazırladığımız Sniper Ghost Warrior Contracts 2 inceleme yazımızı okumadıysanız buradan içeriğe ulaşabilirsiniz.

23 Ağustos Pazartesi

24 Ağustos Salı

25 Ağustos Çarşamba

26 Ağustos Perşembe

27 Ağustos Cuma

Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version