Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 22 – 28 Mart 2021

Harika bir platform macerası olan It Takes Two ile hayatınızın en çılgın yolculuğuna çıkın.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 22  – 28 Mart 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 22 – 28 Mart 2021 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz It Takes Two. Sadece eşli oyun için yapılmış harika bir platform macerası olan It Takes Two ile hayatınızın en çılgın yolculuğuna çıkın.

Friend’s Pass ile bir arkadaşınızı ücretsiz olarak davet edin ve birlikte çalışarak işleri aksatan tonlarca neşeli zorlukların üstesinden gelin. Büyü ile oyuncağa dönüşmüş iki insan olan Cody ve May çiftini oynayın. Tahmin edilemez şeylerin her köşede saklandığı fantastik bir dünyada kapana kısılan ikilinin zarar görmüş ilişkilerini gönülsüzce düzeltmeleri gerekir.

Haydut sincapların tüylü kuyruklarına tekmeyi basın, bir çift don ile havada uçun, bir gece kulübünde DJ’lik yapın ve büyülü bir kar topuyla kayın. Oynanışın ve hikâye anlatımının eşsiz metaforik bir deneyimde iç içe geçtiği samimi ve neşeli bir öyküye kucak açın.

 

23 Mart Salı

24 Mart Çarşamba

25 Mart Perşembe

26 Mart Cuma

Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version